Alegerea celor mai bune spoturi led

Author: Amalia Georgescu

Categoria de spoturi led asigură o eficiență și o fiabiliate superioară altor corpuri de iluminat, fiind recomandată pentru o varietate de spațîi interioare și exterioare. La ora actuală, spoturile LED reprezintă cea mai populară sursă de iluminat, jucând un rol deosebit atât în iluminatul principal, cât și în cel ambiental sau decorativ.

Însă, pentru a face o alegere corectă, este important că orice client Led – Star să știe cum să le aleagă, astfel încât să îi asigure un iluminat eficient. Având în vedere faptul că în magazinul online există atât de multe opțiuni, este esențial să se cunoască ce tip de spoturi led să se utilizeze în funcție de zonă în care acestea se adresează. Astfel, investiția în spoturile LED nu doar că vă fi una inspirata, ci vă atrage după sine o serie de avataje care nu pot fi oferite de sistemele de iluminat tradiționale.

Tipuri de spoturi led

În funcție de spațiile care se doresc să fie luminate, se poate opta pentru spoturi led rotunde, dreptunghiulare sau îmbrăcate cu aluminiu, dar și pentru spoturi fixe sau mobile, în funcție de nivelul de control dorit. Fie că sunt incastrabile, aplicate, orientabile incastrabile sau pentru exterior, spoturile led  produse într-o gamă variată de mărimi și puteri pot creea ambientul ideal într-un spatiu, câștigând rapid primul loc în rândul celor mai utilizate corpuri de iluminat.

De asemenea, spoturile de la Led – Star pot să fie unidirecționale sau direcționale, pentru interior sau pentru exterior – la spoturile unidirecționale, unda de lumina se concentrează asupra unui punct fix, pe când spoturile direcționale sunt folosite pentru a evidenția anumite spațîi, piese de mobilier, obiecte, atât în interior, cât și la exterior. Există, de asemenea, acele spoturi - reflector, care au capacitatea de a ilumina un spatiu larg sau o încăpere, fiind încastrate în tavan.

Tipuri de lumina la spoturile led

Un alt aspect foarte important atunci când vine vorba de alegerea celor mai bune spoturi led se referă la tipul de lumina emis. În acest caz, spoturile led se prezintă cu 3 tipuri de lumină frecvent utlizate în cele mai multe spațîi și încăperi:

  • Lumina Alba Rece – folosită mai degrabă în holurile mici, balcoane, în bucătarii sau în bai, conferind încăperii un aspect mai steril;
  • Lumina Alba Caldă – foarte potrivită pentru spațîi de relaxare precum dormitorul sau living-room, dar și pentru spațiile mari deschise, conferind o atmosferă calmă, de confort;
  • Lumina Naturală – întrucât imita foarte bine lumina soarelui, este recomandată îndeosebi pentru holuri, debarale, spațiile de lectură sau de lucru.

Nota finală a amenajărilor interioare

Extrem de versatile, spoturile led pot fi amplasate în orice loc. Ele pot constitui iluminatul principal, însă pot fi utilizate că și nota finală a amenajărilor interioare. Este vorba de iluminatul decorativ cu spoturi care pot sublinia o anumită zonă - intrarea, zona de luat masa, birourile, bordura unui tavan și nu numai – atunci când sunt asociate cu alte corpuri de iluminat. Soluțiile de montaj și instalare permit aplicarea lor atât pe tavan sau perețîi oricărei încăperi din casa, cât și pe anumite piese de mobilier. Din oferta Led – Star nu lipsesc spoturile performante, cu design modern și accesibile oricărui buget, care sprijină orice efort de design interior.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.