Raiul pe pamant este in Romania – consulta ofertele de cazare in Delta Dunarii!

Author: Amalia Georgescu

Unica delta din lume care a fost declarata rezervatie a biosferei se gaseste pe teritoriul Romaniei. Este vorba, desigur, despre Delta Dunarii, un paradis terestru, pe care trebuie sa il vizitezi cu prima ocazie.

Pentru a planifica o calatorie usoara, placuta si relaxanta in Delta Dunarii, agentia Christian Tour ti-a pregatit cele mai bune oferte de cazare. Timpul petrecut aici iti va aminti de frumusetea simpla a vietii, dar si de faptul ca natura iti poate oferi linistea de care ai nevoie pentru a te intoarce cu bateriile incarcate dintr-un concediu splendid.

Descopera, in continuare, doar cateva oferte de cazare Delta Dunarii pentru care poti opta atunci cand vrei sa profiti la maximum de timpul petrecut in acest loc paradiziac!

Hotel Wels

In cazul in care nu ai mai fost pana acum in Delta Dunarii, Hotelul Wels este una dintre cele mai bune oferte de cazare pentru care poti opta. Insa acest hotel este preferat si de catre cei care cunosc Delta „ca in palma” din moment ce este locul perfect pentru cine vrea sa exploreze regiunea si sa faca excursii cu barca.

Hotelul Wels ofera numeroase alte facilitati, printre care se numara si schi nautic, plimbari cu caruta sau plimbari cu tractorasul pentru copii prin Padurea Letea, camere cu vedere spre Dunare, calarie pe ponei si multe altele. In plus, aici vei descoperi un bar unde se canta muzica la pian si vei putea participa la nopti cu foc de tabara si dans.

Green Village Resort

Locul ideal pentru cei care vor sa combine farmecul naturii cu luxul unui resort de 4 stele, Green Village pare desprins dintr-o poveste. Atentia la detalii iti asigura vacanta perfecta, unde te vei putea bucura de excursii cu barca, inchiriere caiace, piscina, centru Wellness & Spa, seri magice de cinema in aer liber sau inauntru si multe altele.

Daca optezi pentru aceasta oferta de cazare in Delta Dunarii, nu vei avea timp sa te plictisesti si, cu siguranta, iti vei dori sa intorci cat mai curand!

New Hotel Egreta

Daca doresti sa optezi pentru o cazare de lux, Domeniul Egreta nu te va dezamagi. Fiecare moment pe care il vei petrece in New Hotel Egreta te va face sa te indragostesti de taramul magic al Deltei.

Dincolo de facilitatile premium pe care le pune la dispozitie oaspetilor sai, Domeniul Egreta sustine prin activitatile sale protejarea ecosistemului unic din Delta. Astfel, daca iti doresti sa ai grija de mediul inconjurator, optiunile de cazare in Delta Dunarii puse la dispozitie de Christian Tour sunt solutia perfecta!

Iar lista nu se incheie aici! Printre ofertele de cazare in Delta Dunarii din portofoliul agentiei de turism Christian Tour se numara si Hotelul Insula Nada Apelor (resort Maliuc), Hotelul Mon Jardin, Hotel Peninsula Resort, Hotel Lebada Luxury Resort & SPA – Crisan. Pentru a descoperi care sunt facilitatile incluse in fiecare unitate de cazare, precum si care sunt beneficiile oferite de Christian Tour, nu ezita sa accesezi platforma online a agentiei de turism!

Rezerva acum o camera intr-una dintre unitatile de cazare Delta Dunarii si ai garantia unei vacante unice, de care iti vei aduce intotdeauna aminte cu zambetul pe buze!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.