Grațiela Duban prezintă la Kanal D, alături de Mihai Mitoșeru, “Se Striga darul”, emisiunea cu și despre cele mai frumoase nunți din România, cu obiceiuri spectaculoase, cu emoții uriașe și perpetua goană după zestre a celor doi îndrăgiți prezentatori.

Grațiela Teohari Duban este actriță și o prezență plină de șarm, atât pe scenă, cât și pe micile și marile ecrane. A evoluat în reality show-uri, dar și ca invitat într-o serie de emisiuni, precum și în spoturi publicitare. Scena teatrului “Tony Bulandra” din Târgoviște a fost locul unde s-a afirmat ca actriță, după ce a terminat Facultatea de Actorie, dar a interpretat și roluri în mai multe producții de lungmetraj: “La bani, la cap, la oase”, unde a jucat partitura principală, “Cafea foarte dulce”, “Rămâi cu mine”.

A jucat, de asemenea, în seriale precum “17”, “Viață în 3”, “Un pas înainte”. În prezent, Grațiela Teohari Duban e actor la “Teatrul pentru copii Ion Creangă” din București și colaborează cu teatrul “Avangardia”, unde joacă alături de soțul ei în piesa “Iubito, îți rămân dator!. Prezență efervescentă, plină de șarm, atât pe scena teatrului, cât și pe micile și marile ecrane, Grațiela Teohari Duban “concurează” alături de Mihai Mitoșeru, în competiția adunării de zestre pentru miri, în reality-show-ul “Se striga darul”.