Ce i-a transmis mama lui Jador lui Albert Oprea, chiar înainte de eliminarea din concursul „Survivor România 2021”?

Autor: Lavinia Medrea
Albert Oprea, în lacrimi după ce a fost eliminat din competiție
Sursa: Instagram

Mama lui Jador i-a transmis un mesaj lui Albert Oprea după eliminarea lui Jador din competiție.

Jador a fost eliminat din competiția de supraviețuire „Survivor România 2021” din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Deși și-ar fi dorit să ajungă în finală, fostul Faimos nu a mai putut parcurge acest drum până la sfârșit.

După ce a plecat din competiție, Jador s-a filmat împreună cu mama sa, pe care a întrebat-o pe cine susține din competiție, ținând cont de faptul că el nu mai face parte din concurs.

Citeste si: Lovitură puternică pentru un fost concurent de la Survivor! A fost condamnat la 4 ani de inchisoare! Dovezile găsite de poliție au șocat pe toată lumea

La întrebarea pusă de Jador, mama lui a răspuns: "Cu Albert țin". Războinicul a repostat clipul la el pe Instagram Story alături de un mesaj: „Vă iubesc din suflet”.

Albert Oprea a fost dat afară din competiția „Survivor România 2021”

Albert Oprea, unul dintre Războinicii de la „Survivor România 2021” a fost eliminat din competiție după ce a luptat să supraviețuiască jumătate de an în Republica Dominicană. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ochii plin de lacrimi și cu tristețe în suflet, fostul Războinic a vorbit pentru prima dată despre experiența de la „Survivor România 2021”. Acesta a avut de oferit doar cuvinte frumoase la adresa colegilor lui, de la care susține că a avut de învățat multe lucruri.

Citeste si: Zanni și Georgiana Lupu și-au aruncat replici acide pe Instagram! Ce s-a întâmplat între cei doi

„Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc.  Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat.

Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut.  Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei.

Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine.

(...) Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea(...)  Maria(Hîngu), îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta.(...)” , au fost mărturisirile lui Albert Oprea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.