Legătura secretă dintre Vlăduța Lupău și Jador?! Fanii au reacționat imediat: „Amanta”

Autor: Lavinia Medrea
Jador și Vlăduța Lupău, colaborare de top
Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a fost surprinsă în brațele lui Jador într-o fotografie din mediul online.

Colaborările între artiști se întâmplă foarte des în ultimul timp. O colaborare surprinzătoare care a apărut recent este cea dintre Vlăduța Lupău și Jador. Dacă la început fanii au crezut că este vorba de o relație amoroasă apărută peste noapte între cei doi, adevărul iese acum la iveală: este vorba de o piesă nouă, care va aduce succes.

Cei doi cântăreți de muzică de petrecere și-au anunțat fanii prin intermediul rețelelor de socializare că vor colabora împreună postând o fotografie în care apar îmbrățișați, alături de mesajul despre apariția teaser-ului piesei la care cei

doi au lucrat împreună.

Vlăduța Lupău și Jador și-au surprins fanii

Reacțiile fanilor nu au întârziat nicidecum să apară. La scurt timp după publicarea fotografiei cu cei doi artiști îmbrățișați, au început să curgă reacțiile de apreciere și părerile despre această pereche: „În sfârșit, ardeleanca mea, combinație perfectă cu Jador”, ”Regele și Regina”, „Wow ce combinație faină ,sunt sigură că va fi de top”, „Wow ce apariție…frumoși foc”, au fost câteva dintre reacțiile uimite ale fanilor.

Citeste si: Jador, destăinuiri incredibile despre familia sa. De ce mama artistului nu va fi prezentă în cea mai importantă zi: ”Mama nu o să vină la nunta mea!”

Nu este o noutate faptul că Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite și cele mai plăcute artiste din țară, iar cântăreața are grijă să-și țină fanii mereu aproape de ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum câteva zile, interpreta de muzică de petrecere a publicat pe pagina ei de YouTube un nou colaj, „E chef mare”, care implică o colaborare cu Rapsozii Maramureșului. 

Citeste si: Vladuta Lupau este pregatita sa devina mama pentru prima oara? Ce spune artista: "Noi asteptam"

Așa cum se așteptau toți, colajul de pe YouTube, care durează 14 minute, a ajuns în trending și este în prezent pe locul 8, cu aproape 1.400.000 vizualizări. 

Videoclipul colajului „E chef mare” a devenit popular rapid printre consumatorii de YouTube, mai ales datorită apariției inedite pe care o are frumoasa interrpretă: Vlăduța Lupău își face apariția în timp ce călătorește cu elicopterul spre locul în care trebuie să cânte.