Nicoleta Nucă, adevărul despre operațiile estetice. Iată cum arăta vedeta când s-a lansat în muzică

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 16:00
Nicoleta Nucă, cântăreață
Sursa: Instagram

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă? Vedeta nu s-a ferit să spună că a trecut pragul medicului estetician pentru mici îmbunătățiri.

Nicoleta Nucă a vorbit despre operațiile estetice la care a apelat pentru a se transforma în cea mai bună variantă a ei. Dacă unele vedete evită, pe cât posibil, acest subiect, Nicoleta Nucă și-a asumat public că a apelat la măiestria medicului estetician pentru a corecta anumite defecte de ordin estetic. Ce a dezvăluit cântăreața?

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă? 

Nicoleta Nucă operații estetice. Deși multe vedete consideră că este un subiect delicat și că pot fi puse la zid pentru faptul că au apelat la medicul estetician, Nicoleta Nucă a decis să vorbească deschis despre acest aspect. În 2017, Nicoleta Nucă a decis să își facă mai multe operații estetice, atât din motive care țin de sănătate, cât și pentru a obține un aspect fizic care să o mulțumească.

Astfel, vedeta a mers la o clinică din Turcia, acolo unde a optat pentru o rinoplastie și un implant mamar. 

Cântăreața Nicoleta Nucă a mărturisit la acel moment că și-a dorit operația la nas pentru a scăpa de o problemă de sănătate care îi dadea mari bătăi de cap de ani buni, dar a profitat de ocazie pentru a corecta forma nasului, astfel încât să obțină aspectul dorit.

În plus, invitată în emisiunea Teo Show, vedeta a confirmat că și-a pus silicoane, dorindu-și să aibă un bust generos.

„Eu sunt pro operații estetice atâta timp cât sunt făcut în limita bunului simț, cu limită. Am apelat la rinoplastie în primul rând pentru a rezolva o problemă medicală mai veche, şi anume hipertrofia mucoasei nazale, în urma folosirii excesive a picăturilor de nas, care s-a transformat apoi în dependenţă.

Şi dacă tot eram la această clinică din Istanbul, Turcia, unde se fac şi operaţii estetice, am hotărât să profit de ocazie şi să intervin şi la forma nasului, pentru a o corecta puţin.(...) Eram dependentă de picături de nas de 12 ani. Am făcut niște modificări acolo unde mi-am dorit să fac asta. Nu cred că are legătură cu evoluția mea artistică, ține strict de sufletul meu. Am zis eu că, la momentul potrivit, atunci când o să mă simt pregătită pentru anumite schimbări, atunci o să le fac.
Pe parcursul dezvoltării mele persoanele și artistice am învățat să mă iubesc așa cum sunt, să mă accept.”,
spunea Nicoleta Nucă în 2017 în emisiunea Teo Show, dar și într-un interviu pentru click.ro.

Operațiile estetice pentru care a optat, dar și schimbările de look prin care a trecut de-a lungul timpului și-au pus amprenta puternic asupra aspectului Nicoletei Nucă. Astfel, făcând o comparație cu fotografiile din momentul în care s-a lansat în muzică, Nicoleta Nucă este complet schimbată. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anda Adam și Nicoleta Nucă, primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Nucă: înălțime și greutate

Nicoleta Nucă și-a schimbat stilul de viață și petrece foarte mult timp în sala de fitness. Este foarte atentă la alimentație și evită hrana nesănătoasă. Într-un interviu acordat în 2018, Nicoleta Nucă dezvăluia că are 1.60 m înălțime și o greutate de 54 de kilograme.

„Am 1,60 înălțime și 54 kg, dar sunt grea și asta pentru că am multă masă musculară. Mi-am făcut de curând niște investigații în acest sens și a reieșit că am 13% grăsime, ceea ce este perfect, având în vedere că limita de țesut adipos pentru o persoană care face sport este între 16% – 18%.”, dezvăluia în trecut Nicoleta Nucă, potrivit unica.ro.

BIOGRAFIE Nicoleta Nucă. Cum a devenit cunoscută?

BIOGRAFIE Nicoleta Nucă. Cântăreața este originară din Republica Moldova, dar de ani buni s-a stabilit în România, acesta fiind locul unde a cunoscut succesul din punct de vedere artistic. Nicoleta Nucă a fost concurentă într-o emisiune de talente și chiar dacă nu a câștigat competiția, vedeta a ajuns până în fazele finale, devenind cunoscută la nivelul întregii țări. 

Ulterior, Nicoleta Nucă  a lansat mai multe piese, cea mai cunoscută fiind „Nu sunt”, melodie care a intrat atât în topurile muzicale din România, cât și din Republica Moldova.

Nicoleta Nucă are 27 de ani și s-a născut pe 26 ianuarie 1994 la Chișinău. Vedeta cochetează cu muzica încă din anul 2003 și de-a lungul carierei a participat la mai multe competiții muzicale, câștigând nenumărate premii.

Citeste si: Nicoleta Nuca, pusa intr-o situatie grea!