Raluca Badulescu, prima reactie dupa ce Catalin Botezatu a renuntat la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce mesaj i-a transmis vedeta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2021, 10:13
Mesajul Ralucai Badulescu pentru Catalin Botezatu

Catalin Botezatu s-a retras de la masa juratilor "Bravo, ai stil! Celebrities" urmand ca designerul sa dea curs unor alte noi provocari in cadrul postului Kanal D.

Catalin Botezatu nu mai face parte din mult iubitul proiect "Bravo, ai stil! Celebrities", insa designerul va putea fi vazut in continuare in cadrul postului Kanal D, urmand noi proiecte din care designerul va face parte si pe care le va anunta la momentul respectiv.

"Bravo, ai stil! Celebrities". Catalin Botezatu nu mai face parte din juratii celebrului reality-show

"Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon- Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

Catalin Botezatu a fost unul dintre cei mai apreciati jurati de la "Bravo, ai stil! Celebrities" si "Bravo, ai stil!" care si-a pus amprenta modeland zeci de tinere la capitolul stil vestimentar in cadrul show-ului din care a facut parte.

Multe dintre vedete cat si tinere ambitioase au declarat de-a lungul sezoanelor ca este unul dintre titanii industriei fashion din Romania de la care au avut mereu ce invata in materie de stil, de tesaturi, de croiuri, de istorie a modei fiind o onoare de a sta in acelasi platou de televiziune cu el. Apreciatul creator de modă a avut o contribuție semnificativă, atât în evoluția concurentelor care au pășit pe podium în fiecare sezon, îndrumându-le de fiecare dată să experimenteze stilistic, cât și în economia show-ului, fiind un jurat vertical, argumentat, un adevărat mentor pentru concurente. 

"Bravo, ai stil! Celebrities": Mesajul Ralucai Badulescu pentru Catalin Botezatu

Citeste si: Cătălin Botezatu se pregătește pentru noi provocări în cariera sa

La scurt timp dupa ce si creatorul de moda a facut declaratia ca va parasi masa juratilor "Bravo, ai stil! Celebrities", pe contul sau de socializare a aparut un val de mesaje inclusiv de la Raluca Badulescu si Elena Gemini, castigatoarea sezonului 5 "Bravo, ai stil! Celebrities".

"Regina regeasca" asa cum i se spune Ralucai Badulescu i-a transmis ca il iubeste in continuare si ca va fi intotdeauna REGELE pentru ea: "Regele soare, te ador!" Elena Gemini i-a urat si ea succes in noile proiecte pe care Catalin le va avea pe viitor, aratand prin cateva emoticoane ca ii pare rau ca paraseste "Bravo, ai stil! Celebrities."