WOW! In ce paradis exotic au fugit Sorin Puscasu si iubita lui, Laura. Doar milionarii ajung acolo. Cu ce bunatati exclusiviste se rasfata cei doi

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2021, 11:12
Unde au plecat Sorin si Laura in vacanta?
Sursa: Instagram

Sorin Puscasu si Laura, iubita lui, se relaxeaza pe una dintre cele mai exclusiviste insule din lume. Cei doi si-au luat o binemeritata vacanta.

Sorin Puscasu si Laura au plecat in vacanta visurilor dupa terminarea competitiei Survivor Romania 2021. Cei doi sunt impatimiti ai calatoriilor si intotdeauna aleg destinatii exotice. Nu este prima calatorie de acest gen a cuplului, insa de aceasta data au ales una dintre cele mai exclusiviste locatii si anume Seychelles. De cateva zile, cei doi isi petrec timpul intr-un adevarat paradis exotic in care au parte la discretie de zile insorite, de apa, dar si de umbra copacilor exotici.

Cei doi s-au fotografiat intr-un cadru de vis pe malul apei sub un palmier.

Sorin Puscasu si iubita lui, Laura, vacanta exotica pe o insula exclusivista

Citeste si: Andrei Dascalu si Roxana Ghita s-au despartit dupa doar cateva zile de relatie! GESTUL facut de Razboinica care l-a bulversat pe finalistul Survivor Romania 2021

Atat Laura cat si Sorin par mai fericiti ca niciodata.

Tanara arata absolut spectaculos in costum de baie pe plaja de la Anse Soleil, Seychelles. Cei doi indragostiti au parte de plimbari lungi pe plaja, de cine romatice si de timp berechet petrecut impreuna. Laura isi tine la curent fanii pe Instagram cu filmulete de pe insula si cu ce fac cei doi. Tanara a fost extrem de uimita cand a mers intr-o piata si a descoperit cum se prepara carnea de rechin si cum este pescuita.
Tot Laura a mai postat si un video amuzant in care isi lasa cina unor vrabiute care i-au invadat farfuria.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Recent, Sorin i-a facut Laurei cea mai frumoasa declaratie de dragoste cu ocazia zilei ei de nastere: "De când ai apărut in viața mea, mi-ai schimbat percepția despre tot ce ma înconjoară. Mi-ai deschis atât sufletul, cât și mintea. Faptul ca este ziua ta de naștere, nu e un prilej de bucurie doar pentru tine, ci și pentru mine. De ce? Pentru ca fără tine, viața mea nu ar mai fi evoluat, nu as fi simțit adevarata fericire și iubire.

Ești cea mai frumoasa femeie din lume(asa cum zici tu ca “te mint” mereu), dar nu asta e cel mai important, ci faptul ca ești cea mai minunata persoana din toate punctele de vedere! Ai luptat pentru mine cu toate forțele tale, mi-ai arătat ca ești și cea mai puternica persoana, ca ești in stare sa te pui zid in fata oricui vrea sa îți lovească ceva drag. In final, iti urez LA MULȚI ANI și îți promit ca voi da mai mult decât știu eu ca pot! MERIȚI Luna mea! Semnat, Soarele tau!" 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.