|| Ioana Filimon, Bravo, ai stil! Celebrities || CINE este Ioana Filimon, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află cum a devenit cunoscută în România

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 iul 2022, 03:15
ioana filimon bravo ai stil celebrities Foto(5)
Ioana Filimon, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Ioana Filimon va completa lista vedetelor care vor încerca să cucerească podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine este Ioana Filimon și cum a ajuns cunoscută?

Ioana Filimon, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Competițiile care pun accentul pe modă și stil nu mai reprezintă o noutate pentru Ioana Filimon, având în vedere că, de-a lungul anilor, vedeta a urcat pe mai multe podiumuri importante, cochetând pentru o perioadă cu modellingul. Cine este Ioana Filimon, concurenta din sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”?

CINE este Ioana Filimon, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? A câștigat două titluri de MISS

Ioana Filimon, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ioana Filimon a făcut cunoștință cu industria modei de la o vârstă fragedă, mai exact din adolescență. La doar 16 ani, aceasta a făcut primii pași în modelling, mărturisind că s-a îndreptat spre acest domeniu din pură curiozitate.

Ioana Filimon a participat de-a lungul timpului la mai multe competiții locale și naționale de modă și a reușit să câștige două titluri de Miss.

Primul titlu important l-a câștigat în 2016, atunci când a fost desemnată Miss România, iar în anul 2018, Ioana Filimon de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a câștigat Miss Global Model of the World. Cele două titluri de Miss câștigate i-au adus popularitate Ioanei Filimon, acesta fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Ioana Filimon, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” sezonul 7, este pasionată de modă, însă puțini știu că, la bază, aceasta a studiat Inginerie şi Protecţia Mediului.

Cu toate acestea, după ce a devenit cunoscută în România, vedeta nu a profesat în domeniul pentru care s-a pregătit, ci s-a axat mai mult pe ceea ce ține de televiziune, modă și fashion.

Ioana Filimon, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Show-ul de televiziune despre modă și stil va reprezenta o provocare pentru Ioana Filimon, chiar dacă vedeta este obișnuită cu podiumul și cu defilările.

În cadrul emisiunii nu doar va urca pe podium, ci va fi pusă în situația de a-și construi ținute care să respecte anumite teme.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador a cerut in casatorie o singura femeie. Cine este cea careia i-a pus marea intrebare. Nu, nu este Georgiana Elisei!

Ioana Filimon, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce legătură există între ea și Jador? 

Ioana Filimon, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Având în vedere că face parte de ani buni din showbizul autohton, Ioana Filimon a intrat în contact cu mai mulți bărbați cunoscuți, aceștia fiind vrăjiți de frumusețea ei.

Recent, Ioana Filimon a fost surprinsă alături de Jador, iar mulți s-au grăbit să spună că între cei doi ar fi ceva mai mult. Ei bine, ulterior s-a aflat că a fost vorba doar despre o colaborare, Ioana Filimon fiind personajul principal în clipul unei piese interpretate de Jador.

Ioana Filimon a apărut de-a lungul carierei de model în diferite reclame și videoclipuri, aceasta intrând în pielea anumitor personaje. 

Ioana Filimon instagram. Câți urmăritori are concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities și ce postează pe instagram?

Ioana Filimon este urmărită pe instagram de 129 de mii de persoane. Dacă alte vedete din România sunt foarte active pe instagram, concurenta de la  Bravo, ai stil! Celebrities nu postează zilnic, ci preferă să încarce doar imagini de calitate în mediul online. Ioana Filimon obișnuiește să posteze pe contul personal de instagram fotografii din vacanță, de la diferite evenimente la care este invitată, dar și imagini din anumite proiecte de publicitate în care este implicată.

Bravo, ai stil! Celebrities 2021. Când începe sezonul 7 al emisiunii?

Fanii emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities le vor putea urmări pe cele 9 concurente ale sezonului 7 al emisiunii, printre care se numără și Ioana Filimon, începând de miercuri, 8 septembrie 2021, de la ora 22:30. Emisiunea fenomen va fi difuzată patru zile pe săptămână, mai exact de miercuri până vineri, de la 22:30, iar sâmbăta, de la ora 22:00.

Citeste si: DESCOPERĂ: CINE este Ruxi Opulenta, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Tot ce trebuie să știi despre ea!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.