SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Albert Oprea, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc: "M-a atras de la început"

Autor: Marina Ionescu
Albert Oprea, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc
Sursa: Instagram

Albert Oprea a spus adevărul despre relația pe care o are cu faimoasa Simona Hapciuc!

În ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri despre Albert Oprea și Simona Hapciuc. Astfel, Războinicul a decis să spună care este, de fapt, relația dintre el și Simona.

Citeste si: Ce i-a transmis mama lui Jador lui Albert Oprea, chiar înainte de eliminarea din concursul „Survivor România 2021”?

Albert Oprea, adevărul despre relația cu Simona Hapciuc

După ce Survivor România 2021 s-a încheiat, între Albert și Simona s-a format o prietenie specială, iar ei le-au dat de înțeles fanilor că formează un cuplu.

Astfel, după ce s-a scris foarte mult că cei doi ar forma un cuplu, Albert a decis să spună adevărul la Ștafeta Mixtă.

Citeste si: Albert Oprea, de nerecunoscut in cele mai recente postari de pe o retea de socializare: "Albert de la Survivor, tu esti?"

Fostul Războinic de la Survivor  a  spus că la început l-a atras fizicul Simonei Hapciuc, însă nu se gândește că între ei ar putea fi ceva mai mult decât o relație de amiciție.

„Nu știu... Suntem prieteni foarte buni. Nu formăm un cuplu. Ne înțelegem foarte bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fizic m-a atras de la început. Au fost mai multe fete care m-au atras, iar ea este una dintre ele.  Suntem prieteni foarte buni deocamdată”,  a adăugat Albert Oprea, la Ștafeta Mixtă.

Cu toate acestea, foștii concuenți de la Survivor România 2021 petrec foarte mult timp împreună, iar într-una dintre serile trecute, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre.

La un moment dat, Albert o pupă pe Simona Hapciuc, acel video ajungând pe Instagram.

De asemenea, după Marea Finală Survivor România 2021, concurenții s-au revăzut. Simona Hapciuc a publicat atunci o fotografie alături de mesajul:  „Albert al meu”.  „Te iubesc”, a comentat bărbatul, care a atras imediat atenția cu declarația lui, potrivit Viva.

Citeste si: Sindy a dat totul pe fata despre relatia cu Albert: "Voia sa se combine cu mine, mi-a zis ca mi-a facut..."

Simona Hapciuc a mai declarat că Albert Oprea a convins-o să-și redeschidă pagina de Instagram. 

„M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram! A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă, cum fac bărbații cu noi, femeile.

Mi l-am deschis, na”, a povestit Simona, potrivit wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.