Zanni a spus totul despre relația cu Ana Porgras: ”Nu e greșit să iubești pe cineva, dar...”

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 29 iul 2021, 15:15
Zanni, totul despre Ana Porgras

Zanni a rupt tăcerea și a spus totul despre relația cu Ana Porgras. Faimosul a fost trădat de persoana la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Ce spune Zanni despre Ana Porgras?

Zanni este câștigătorul Survivor România, el a dovedit că este un surpaviețuitor și a luptat până la capăt cu toate armele. Pe parcursul competiției  a legat mai multe prietenii, iar una dintre ele este cu Ana Porgras, despre care s-a și spus că ar avea o relație, mai ales că Zanni a suferit enorm după eliminarea ei. Se pare că tânăra nu a fost la asentiment cu câștigătorul Survivor, iar aceasta doar s-a folosit de el pentru faimă.

Zanni a spus totul despre relația cu Ana Porgras

Zanni s-a atașat foarte tare de Ana Porgras pe parcursul competiției, iar artistul chiar a crezut că îi este prietenă, însă, după Marea Finală s-a dovenit că Faimoasa doar s-a folosit de el pentru faimă știind ca el ar putea fi un potențial câștigător al competiției Survivor România. Toată lumea credea că cei doi vor forma un cuplu la întoarcerea în România, însă lucrurile nu au stat chiar așa.

Zanni a dat cărțile pe față și a spus totul despre relația cu Ana Porgras. Acesta a mărturisit că nu se punea problema de iubire, între ei n-ar fi fost nimic, doar că se înțelegeau foarte bine.

”I-am spus Anei că ne înțelegem atât de bine încât lumea ar putea să creadă că suntem împreună. Nu am vrut să evit acest lucru, pentru că doream să le arăt femeilor câtă nevoie am de acest lucru.

Voiam să îi arăt Anei cât de mult o apreciez, voiam să vadă oamenii că sunt sensibil, că am nevoie de afecțiune.

La Ana mi-au plăcut blândețea, calmul ei. Nu aș fi vrut să devenim romantici, nu sunt genul să mint. Pur și simplu ne înțelegeam atât de bine… Nu e greșit să iubești pe cineva, dar nu simțeam acest lucru. I-am oferit afecțiunea de care avea nevoie, am vrut să știe că sunt lângă ea, dar a fost o limită, nu i-am dat de înțeles altceva, nu am dorit să o supăr.

Am păstrat mereu distanța profesională, știam amândoi că nu este nimic între noi.”, a spus Zanni, pentru Viva.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Citeste si: Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, a suferit enorm din dragoste. Cine este fata dupa care si-a pierdut mintile: "Trei ani de zile si-a batut joc de mine..."

Ce a simțit Zanni când a fost desemnat câștigătorul Survivor România

Zanni a dezvăluit ce a simțit în momentul în care a fost desemnat câștigătorul Survivor România, după mai bine de șase luni în care s-a luptat atât cu concurenți puternici pe traseele din dominicană, cât și cu condițiile din junglă. 

”Când mi-am auzit numele, am simțit că m-am eliberat, că în sfârșit am făcut ultimul pas. În ultimele două luni m-a măcinat faptul că sunt șanse să ajung până în Finală și să iasă altcineva câștigătorul, că sunt șanse să ajung la concluzia că drumul meu și munca mea la „Survivor România au fost degeaba, dar nu mă exprimam.”,  a dezvaluit Zanni.

Citeste si: MOTIVUL pentru care Zanni a fost dat afară din casă de mama adoptivă: „Aveam 14 ani...” Ce a trăit câștigătorul Survivor România 2021?

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.