Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 4, sezonul 1, joi, 29 iulie 2021 - VIDEO Tarik îl amenință pe Nazim!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 21:35
Nehir 29 iulie 2021
Sursa: captura video Kanal D

Kanal D difuzează astăzi, de la ora 20:00, episodul cu numărul 4 din serialul Nehir. Urmărește episodul 4 din Nehir și Live Video Online, pe kanald.ro.

Nehir află întâmplător cine este adevăratul Nazim și ia decizia de a se întoarce în Istanbul.

Apar problemele între Tarik și șeful lui, Nazim. Tarik ajunge să îl amenințe pe șeful lui că va lupta, la rândul lui, pentru inima lui Nehir. Tarik îl înștiințează, totodată, pe Nazim că începând de acum devine rivalul lui și va face tot ce ține de el pentru a o cuceri pe frumoasa fată de care e îndrăgostit și Nazim.

Înainte de a pleca spre Instanbul, Nehir are o întâlnire față în față cu Nazim în care îi dezvăluie acestuia că a aflat adevărul. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Lucrurile nu stau deloc bine pentru Nehir. Mentorul ei, Zerrin, are probleme grave de sănătate, iar doi dintre foștii soți ai lui Nehir, Ahmet și Iset, au aflat că au fost înșelați de către Nehir și acum se află pe urmele ei.

Ei plănuiesc să se răzbune pentru ce au pățit, Nehir creându-le o pagubă financiară serioasă.

Citeste si: În ce serial va juca Ebru Sahin după ce a terminat toate filmările pentru producția "Hercai"

Cum se va încheia episodul cu numărul 4 din Nehir aflați doar urmărind interesantul serial turcesc difuzat de luni până vineri la Kanal D. În fiecare zi Nehir e difuzat de la ora 20:00.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nehir poate fi urmărit fie la TV, la postul Kanal D, fie Live Video Online, accesând de la ora 20:00 adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Nehir, povestea unei fete încercate de viață

Producția turcească Nehir, ce a început să fie difuzată de către Kanal D după încheierea serialului Hercai, ce a avut 75 de episoade, urmărește povestea de viață a unei fete cu un trecut emoționant, Nehir Aksu (interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz).

Nehir a fost abandonată de ambii părinți încă de când era un bebeluș, iar viața ei a fost o luptă permanentă pentru supraviețuire.

Ajunsă la adolescență, Nehir o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligentă și cu multă experiență de viață, care devine un adevărat mentor pentru Nehir. Zerrin o învață pe Nehir tot ceea ce știe, însă abilitățile ei sunt puse în aplicare doar în mediul infracțional. Zerrin o învață pe Nehir cum să înșele bărbați pentru bani, căsătorindu-se cu ei din interes, iar apoi divorțând.

La un moment dat, din pricina unui bărbat, încep să apară problemele și în relația Nehir-Zerrin.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 2, sezonul 1, marți, 27 iulie 2021- VIDEO Ce se întâmplă astăzi în NEHIR

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.