Irisha, "profesoara" de stil pentru Jean de la Craiova! "Arati bine, dar unele imbunatatiri niciodata nu strica!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 aug 2021, 16:10

Irisha a lansat cateva propuneri de tinute moderne care i s-ar potrivi lui Jean de la Craiova.

Invitati in platoul Teo Show, Irisha si Jean de la Craiova s-au provocat si intaratat reciproc. Fosta concurenta de la Survivor Romania este extrem de pasionata de tot ceea ce inseamna stil si fashion, astfel ca s-a gandit sa vina cu cateva propuneri de tinute pentru Jean, menite sa il ajute sa isi imbunatateasca stilul personal si chiar sa isi insuseasca sfaturi utile in materie de moda.

"Eu am selectat cateva poze cu tendinte pentru anul 2021, cu tinute care ti s-ar plia pe personalitatea ta pe lucrurile pe care le faci! Daca m-as apuca de capul tau stilistic vorbind...", a spus Irisha.

Irisha, propuneri de tinute pentru Jean de la Craiova! Cum a reactionat artistul?

Desi initial Jean nu a parut destul de incantat sa i se dea sfaturi sau chiar sa fie criticat pentru felul in care se imbraca, treptat artistul a acceptat sa asculte indemnurile si propunerile de tinute lansate de Irisha.

Mai mult decat atat, Jean de la Craiova i-a propus chiar sa il ajute sa isi pregateasca tinutele potrivite pentru urmatorul lui videoclip.

Citeste si: Irisha si Marius Craciun, prima aparitie impreuna! Ce au comentat despre adevarata relatie dintre ei: "Avem o chimie energetica..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma, artistului a inceput sa ii placa tinutele propuse de Irisha. Acesta a agreat un costum inedit potrivit pentru o vacanta intr-o locatie exclusivista.

"Nu fac asta gratis, dar pentru ca mi-e un drag de el asa, vreau sa-i induc prima data stilul si apoi sa trecem la treaba... pe bani!", a spus Irisha.

Citeste si: Irisha, adevarul despre Raluca Dumitru la Survivor Romania:"S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale, cum sa vinzi asa ceva..."

Citeste si: Jean de la Craiova, bulversat de formele apetisante ale Vicai Blochina!