Veste trista despre una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia! Aceasta a ajuns de urgenta la spital, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus! Iata care este starea sa in prezent!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 iul 2021, 15:08
actrite din turcia Foto(5)
O indragita actrita din Turcia s-a infectat cu noul coronavirus si a fost spitalizata
Sursa: Instagram

O celebra actrita din Turcia a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si a ajuns la spital in stare destul de grava. Cum se simte aceasta in prezent?

De curand, presa din Turcia a lansat o veste trista despre una dintre cele mai in voga actrite, Tuba Büyüküstün, care s-a infectat cu noul coronavirus si a ajuns pe patul de spital, starea sa agravandu-se in timp ce se afla la filmari. In prezent, indragita actrita a fost externata si starea sa este mult mai buna.

O celebra actrita din Turcia a ajuns in la spital dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus!

Cu o experienta de douazeci de ani in actorie, Tuba Büyüküstün si-a construit cariera pas cu pas, prin talent impletit cu munca asidua si pasiune, reusind sa devina treptat una dintre cele mai apreciate si premiate actrite din Turcia. Frumoasa actrita este cunoscuta publicului din Romania din serialul "ASI. Impotriva destinului", difuzat la Kanal D, in anul 2009, in care aceasta a interpretat magistral rolul principal.

Ajunsa la frumoasa varsta de 39 de ani, Tuba Büyüküstün are o cariera stralucita si se bucura de mare succes atat in tara sa natala, cat si multe alte colturi ale lumii, acolo unde serialele si filmele in care a jucat au fost deja difuzate si au fost urmarite cu mare admiratie si interes.
Daca pe plan profesional Tuba Büyüküstün s-a bucurat mereu de mare succes, pe plan personal insa destinul nu i-a suras, deoarece in anul 2017, mariajul ei cu celebrul actor Onur Saylak, s-a destramat, in ciuda faptului ca aveau o familie frumoasa de peste

sase ani si doua fetite gemene superbe.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ciuda declansarii pandemiei de COVID-19, Tuba Büyüküstün a continuat sa lucreze intens, insa de curand, aceasta s-a simtit rau chiar pe platourile de filmare ale noului ei proiect si in cele din urma a ajuns la

spital, unde a fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Dupa patru zile de spitalizare, actrita le-a impartasit fanilor sai ca a ajuns acasa si ca se simte mult mai bine si totodata a tinut sa le multumeasca public tuturor medicilor care au avut grija de ea in aceasta perioada dificila.

Citeste si: Colonelul TEVFIK din serialul "PATRIA MEA ESTI TU", celebrul ONUR SAYLAK a divortat de frumoasa si talentata actrita TUBA BUYUKUSTUN (protagonista serialului "ASI") dupa o casnicie de sase ani! Iata ce familie fericita pareau in urma cu cativa ani, alatur

"Vă salut. Abia acum pot să vă dau de veste. Este adevărat că am fost testată pozitiv la Covid. Am fost patru zile în spital, iar azi m-am întors acasă. Mulțumesc foarte mult medicului, asistentelor și infirmierelor care mi-au fost alături cât am stat în spital. Ce bine că existați! Mulțumesc foarte mult pentru toate urările de bine venite de pretutundeni. Înseamnă foarte mult pentru mine, Sunt acasă, destul de bine.

Ne reauzim, Cu iubire…", a scris Tuba pe contul ei de Instagram, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Actorul Onur Saylak (colonelul Tevfik din "Patria mea esti tu") ar fi fost cu siguranta mandru de aparitia uluitoare a fostei sale sotii! Iata cum a stralucit frumoasa actrita Tuba Buyukustun pe covorul rosu de la Asian World Film Festival 2017!