Cum arată Elena Udrea în costum de baie la 48 de ani. Fostul ministru a făcut furori pe litoral

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 28 iul 2022, 23:55
Elena Udrea, fostul ministru al Turismului.
Sursa: Facebook

Elena Udrea se află în vacanță la mare, alături de familie. Iată cum a fost surprinsă la plajă, alături de logodnicul, fetița și mama sa.

Fostul ministru al Turismului a fost surprinsă pe plajă cu logodnicul său, Adrian Alexandrov, fiica lor și mama Elenei Udrea. Elena Udrea a fost fotografiată într-o ipostază în care nu a mai fost văzută.

Citeste si: Detaliu incredibil aparut in dosarul Elenei Udrea! S-a aflat cine a denuntat-o pe fosta politiciana, in cazul gentii cu aproape 4.000.000 de dolari!

Cum arată Elena Udrea în costum de baie 

Elena Udrea a făcut furori pe o plajă de pe litoralul românesc, unde a reușit să încingă imaginația bărbaților. Frumoasa blondină a fost surprinsă  în costum de baie și pare că nu și-a pierdut farmecul de altădată, reușind să întoarcă toate capetele pe o plajă din România. 

Elena Udrea poartă un costum de baie galben, iar pe deasupra poartă o rochie croșetată prin care se observă costumul și care îi pune în evidenâă silueta de invidiat.

Citeste si: Elena Udrea și Ioana Băsescu condamnate la închisoare în dosarul campaniei pentru Băsescu. Ce pedeapsă au primit

Fostul ministru al Turismului formează un cuplu cu Adrian Alexandrov, cel alături de care are o fetiță.

”Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine.

Adrian a făcut față neașteptat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(n.r. statutului ei de refugiat din Costa Rica), mai bine chiar decât alții cu mai  multă experiență de viață.

Aș zice că este ca și când ar fi făcut armată, dar nu în garnizoană, ci direct pe front…”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea, geloasă pe fetița ei

Elena Udrea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, mai ales de când pe lume a venit micuța Eva.

Citeste si: Fosta deputată Elena Udrea, infectată cu COVID-19! Cum se simte fosta politiciană

„Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul.

Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei, însă am reușit să ne revenim cu asta.

Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati, după care

vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră.

Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, a declarat Udrea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.