Sar scantei in Gala Puterea dragostei! Marinescu provoaca o incaierare fara precedent in emisiune! "Se vorbea despre virginitate" Aflati ce reactii se vor starni, dumnica, 1 august, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 31 iul 2021, 21:34
video Foto(6)

Marinescu va declansa un nou scandal in casa Puterea dragostei si ii va pune la zid pe Alexandra, Aya si Andrei.

Dupa ce in editia de sambata seara Cristina Mihaela a anuntat cine este cuplul lunii iulie, in urma voturilor exprimate in secret de catre concurenti. Astfel cuplul castigator a fost cel format din Alexandra si Codrut, care au intrat in posesia celor 1500 de euro.
In Gala de duminica, intre cele doua cupluri formate din Aya si Andrei pe de o parte si Alexandra si Codrut se vor isca noi tensiuni.

Iar cel care va provoca cearta lor va fi nimeni altul decat Marinescu.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Productia "Puterea dragostei" face parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Telespectatorii care isi doresc sa nu piarda nicio editie a emisiunii, pot viziona si online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Gala de duminica a emisiunii Puterea dragostei se anunta una extrem de tensionata. Seria certurilor va incepe cu cu un schimb de replici acide intre Mariana si Alex Stoica. La un moment dat intre ei va interveni si Marinescu, lansand acuzatii asupra Marianei, despre care afirma ca este falsa si ca nu a intentionat niciodata sa formeze un cuplu in casa.

Marinescu provoaca o incaierare fara precedent in emisiune! Acesta lanseaza acuzatii la adresa Ayei si a lui Andrei si indirect asupra Alexandrei!

Nici in Gala din aceasta duminica, Marinescu nu se dezminte ci dimpotriva, acesta ii va lua mai intai in colimator pe Aya si Andrei, despre care va face anumite afirmatii malitioase, in privinta escapadei lor in Republica Dominicana. Pe de alta parte, Alexandra se va simti si ea la randul ei vizata de spusele lui Marinescu si va incerca sa-l puna la punct in stilul ei vulcanic.

Citeste si: Imagini incredibile cu Aya si Andrei din Republica Dominicana! Aflati cum decurge relatia celor doi!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu: Ti-o intorc cum vreau eu! A avut loc? Se vorbea despre virginitate... A avut loc ceva in Dominicana?

Alexandra: Vezi ca ma pui si pe mine in situatii de astea! Daca tu ai conflictul asta nu veni sa vorbesti despre mine! Ai inteles? Daca Marinescu vine si face anumite afirmatii nu trebuie sa vina Andrei sa dea in mine prin Marinescu! 

Citeste si: Cristina Mihaela a facut anuntul! Ei sunt CUPLUL LUNII iulie in casa Puterea dragostei! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.