Viata bate filmul! Ei sunt actorii turci care s-au indragostit pe platourile de filmare iar povestile lor de iubire s-au mutat si dincolo de micile ecrane!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 aug 2021, 14:44
Neslihan Atagul si sotul ei, Kadir Dogulu, unul dintre cele mai reusite si longevive cupluri de actori din Turcia
Sursa: Instagram

Celebrii actori din Turcia au si povesti de viata incantatoare! Iata ce cupluri s-au format chiar pe platourile de filmare!

Pentru multi dintre cei mai renumiti si apreciati actori din Turcia, viata a batut filmele sau serialele in care au jucat de-a lungul timpului, deoarece povestile lor de dragoste infiripate chiar pe platourile de filmare s-au transpus si dincolo de micile ecrane ulterior. Astfel, s-au format treptat multe cupluri superbe de actori frumosi, care rezista si astazi, avand familii unite si implinite, in ciuda tuturor isipitelor si piedicilor aparute in lumea mondena in care se invart.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri din Turcia!

Burak si Fahriye s-au cunoscut in anul 2013, pe platourile de filmare ale serialului turcesc Calikusu, in care au interpretat rolurile principale si s-au indragostit iremediabil si in viata reala, iar in anul 2017 au decis sa se casatoreasca. In anul 2019 a venit pe lume si primul lor copil, micutul Karan, care le-a pecetluit iubirea si le-a adus implinirea suprema.

Cei doi actori au mai jucat impreuna si in serialul de succes Ask Sana Benzer in anul 2015, in care de asemenea au avut rolurile centrale.

Berguzar Korel si Halit Ergenc, iubire ca-n filme!

Bergüzar Korel (38 de ani) și Halit Ergenç (51 de ani) s-au îndrăgostit la filmările serialului 1001 de nopți, iar în 2009 au decis să se căsătorească.

Bergüzar și Halit (protagonistul serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii) au făcut pereche și în serialul de epocă Patria mea esti tu! (intre anii 2016-2018) si in plus au mai avut ocazia sa cante impreuna pe aceeasi scena.
Cei doi indragiti actori au impreuna doi baieti, Ali de 11 ani si Han de 1 an, iar in prezent acestia asteapta cu nerabdare venirea pe lume a fetitei lor, care va purta prenumele Leila.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Indragita Berguzar Korel, viitoare mamica de fetita! Iata cum arata celebra actrita la aproape sapte luni de sarcina si ce nume superb a ales pentru fetita sa!

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, iubire nebuna!

Neslihan Atagül, cunoscuta publicului din Romania din serialul de succes Un destin la răscruce, 2013-2014, unde l-a cunoscut si s-a indragostit de actualul ei sot, Kadir Dogulu, care nu a stat foarte mult pe gânduri și a cerut-o de nevastă chiar intr-o pauza de filmare. Astfel, cei doi indragostiti au devenit sot si sotie in anul 2016, in cadrul unei petreceri de poveste ce a avut loc in Istanbul.

Cei doi nu au devenit inca parinti, dar se bucura in continuare de iubire lor si calatoresc foarte mult impreuna.

Citeste si: Veste trista despre una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia! Aceasta a ajuns de urgenta la spital, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus! Iata care este starea sa in prezent!