Ruxi de la "Bravo, ai stil! Celebrities", avertisment dur lansat rivalelor din competitie: "Eu starnesc multe conflicte. Esti saraca, hai, pa!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 aug 2021, 14:47
Ruxi, avertisment dur pentru concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities"
Sursa: Captură Stirile KANAL D

Ruxi Opulenta, cum isi spune actrita de comedie in mediul online, a cucerit tanara generatie inca de la primele aparitii.

Umorul ei este unul fara egal in Romania, iar asta i-a adus rapid succesul si urmarita de peste 500 de mii de oameni pe retelele de socializare.

Asa se conduce un Ferrari, asa stati la volan. Stiu ca e greu sa va imaginati pentru ca voi aveti volanul pe dreapta. Alea sunt masinile mai ieftine. Atat puteti. Nu va imaginati prea mult ca imi stricati masina.

Dupa cum observati sunt doar doua locuri pentru ca Ferrari nu primeste saraci. Asta e sloganul Ferrari. Vreau sa imi duc proiectul si in emisiune, dar sa vad daca ma vor lasa pentru ca acolo este aroganta maxima, opulenta maxima si foarte putina lume o intelege si na, daca vine "poor people" in show o sa iasa scandal mare. O sa inceapa certurile pentru ca "poopr people" nu glumeste. Nu sta la discutii cu saracii.
Esti saraca, bun, pa!"

Citeste si: CINE este Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities și cum a trecut de la vlog la autoare de bestseller?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi, avertisment dat concurentelor de la "Bravo, ai stil! Celebritities"

Increzatoare in fortele ei, Ruxi va porni pe portile "Bravo, ai stil! Celebriites" hotarata sa castige inimle telespectatorilor: "Oricum nu sunt sociabila, deci sa nu se astepte fetele ca n-o sa fiu. Sunt un om care sta in coltul lui, mai comenteaza, mai zice cateo gluma acida ca sa starneasca si mai mult conflict intre persoanele care se cearta si cam asta fac eu.

Eu combin pe toata lumea si lumea ma place, sper. Aia e."

Ruxi de la "Bravo, ai stil! Celebrities", nimicitoare cu rivalele din competitia de stil: "Oricum nu sunt sociabila, deci sa nu se astepte fetele ca n-o sa fiu" 

Pe langa pasiunea pentru actorie, Ruxi mai are un tel in viata, sa lupte pentru ca femeile din Romania, sa fie cat mai educate.

Consider ca o tara cu femei educate poate sa schimbe Pamantul. Si asta cred si asta vreau. Vreau sa lupte pentru independenta lor. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa iti iei barbat cu bani. Asta e partea a doua, ideea e sa fii tu pe picioarele tale ca banul sa nu mai fie o problema pentru tine. Am o problema cu barbatii prost crescuti, cu mentalitate proasta si vreau sa fac fetele sa inteleaga ca putem sa traim fara a depinde de un barbat."