Veste bombă în casa Puterea dragostei. O concurentă a anunțat că este însărcinată: ”Exact! Ați ghicit. Un prichindel!”

Autor: Ana Dinu
Urmează sa devina mamică

Vestea momentului în casa Puterea dragostei. O fostă concurentă a anunțat că urmează să devină mămică pentru prima dată.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste din partea ei. O fostă concurentă de la Puterea dragostei a făcut anunțul că va deveni mămică pentru prima dată. 

Concurenta de la Puterea dragostei însărcinată cu primul copil

Meda, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea că va deveni mămică. Tânăra este în culmea fericirii după ce a aflat că va aduce pe lume primul său copil.

Meda a reușit să surprindă pe toată lumea în momentul în care a publicat pe rețelele de socializare un test de sarcină pozitiv. În dreptul fotografiei, fosta concurentă de la Puterea dragostei a scris: ”Exact! Ați ghicit. Un prichindel!”

Însă, rămâne încă un mister cine este tatăl copilului, Meda nu a dezvăluit identitatea bărbatului și niciun detaliu despre viața ei.

Astfel, fanii sunt nedumeriți și se întreabă dacă nu cumva tatăl copilului este chiar Nicos, cu care aceasta a avut o relație mai controversată.

Meda și Nicos, iubire cu năbădăi

Meda a intrat în casa dargostei pentru a-l recucerii pe Nicos cu care a avut o relație în trecut și pe care nu l-a putut da uitării. Cei doi au început din nou o relație în casa Puterea dragostei, iar ulterior au decis să părăsească show-ul pentru a-și trăi povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Despărțire surpriză la Puterea Dragostei! Andrada și Cazi și-au spus adio! Au plecat împreună din emisiune, iar la scurt timp s-au despărțit

La acea vreme, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, anunța decizia celor doi de a părăsi competiția.

”Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună. Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire. În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre”, a fost anunțul făcut.

Însă, la întoarcerea în România, relația lor nu a mai mers atât de bine, iar Nicos a anunțat că nu mai vrea să aibă legătură cu blondina. Spre mirarea fanilor care nu știu ce să creadă despre anunțul pe care Meda l-a făcut și dacă Nicos este sau nu tatăl copilului.

Citeste si: Scandal de proporții între Alexandra și Ronaldo. Aflați ce se va întampla miercuri, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.