Roxana Buzoiu a răbufnit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este vânătă pe tot corpul. Ce legătură are iubitul ei?

Autor: Marina Ionescu

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, învinețită toată. Ce spune bruneta despre vânătăile de pe corp?

Roxana Buzoiu a răbufnit în mediul online după ce  internauții i-au spus despre vânătăile de pe corpul ei. Bruneta a explicat că iubitul său nu a lovit-o niciodată și nu este el vinovat.

Citeste si: MOMENTE CUMPLITE pentru Roxana Buzoiu. Fosta concurentă de la Puterea dragostei este în doliu: ”Doar eu știu cât am plâns...”

Roxana Buzoiu, plină de vânătăi

După ce i s-a atras atenția că este plină de vânătăi din cauza iubitului ei, Roxana de la „Puterea Dragostei” și-a lămurit fanii în privința vânătăilor de pe corp. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a anunțat că Sendo nu a lovit-o niciodată. 

„M-am săturat să-mi spuneți că am 10000 de vânătăi pe mine. Ok, am. Mă învinețesc foarte ușor, am și lipsă de calciu, mama mea se învinețește extrem de repede și ea la rândul său...deci

este genetic, din păcate. Să ne întoarcem în timp, unde m-ați văzut cu toții și anume la „Puterea Dragostei”...acolo cădeam mereu pe scări sau doar mă atingeam de un obiect și mă învinețeam. Am pielea foarte sensibilă. Încetați să insinuați că iubitul meu îmi face asta, sunteți penibili rău unii dintre voi. Sunt ok, stați liniștiți!”,
 a zis Roxana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana și iubitul marocan au făcut senzație la piscină

Roxana, fosta concurentă a emisiunii de la „Puterea Dragostei”, și Sendo sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi își petrec tot timpul împreună. 

Recent, cei doi îndrăgostiți au atras toate privirile la o piscină de fițe din Capitală. Cu un costum de baie minuscul, cu imprimeuri de vară, și cu un trup bine lucrat la sală, Roxana a făcut senzație, potrivit StirileKanalD.ro.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu, din nou împreună. Au dat vestea cea mare după sărbători: „Încă suntem doi...”

Ea a dansat și a înotat alături de iubitul său, Sendo. Cei doi au făcut tiktok-uri în apă și insta story-uri pentru a-și ține urmăritorii la curent.

Focoasa brunetă și-a găsit fericirea. Ea se simte împlinită cu Sendo.

Au făcut pasul cel mare de a locui împreună și acum au alte idei pentru viitor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.