Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 8, sezonul 1, miercuri, 4 august 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 04:15
Nehir miercuri
Sursa: Captură KANAL D

Episodul cu numărul 8 din Nehir este transmis în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Tarik este în episodul cu numărul 8 aproape de a descoperi adevărul despre Nehir.

Nazim îi surprinde îmbrățișați pe Tarik și Nehir și decide atunci să îi spună cine este adevăratul Nazim.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nehir îi mărturisește Zahrei, cu care s-a împrietenit recent, că s-a îndrăgostit de Nazim.

Atunci Zahra realizează că Nehir nu știe adevărata identitate a lui Nazim. Frumoasa brunetă, transformată și în blondă, "Emily", pentru a păcăli bărbați, habar nu are că Tarik și Nazim au făcut schimb de identitate.

Zahra este hotărâtă să nu renunțe la Tarik, cu care este însărcinată. Deși este îndrăgostit de Nehir, Tarik are probleme serioase, el lăsând-o gravidă pe Zahra. Tânărul este foarte confuz, neștiind pe ce drum să o apuce.

În urma discuțiilor pe care Ahmet și Ismet le-au avut cu Zerrin și Ekrem, cei care au pus la cale înșelarea lor, toți 4 o caută neîncetat pe Nehir. Ei doresc ca Nehir să revină în "afaceri". Cei 4 o găsesc pe Nehir în casa lui Nazim și încearcă să o convingă să se întoarcă acasă și să continue "afacerea" alături de ei.

Cum se va încheia episodul cu numărul 8 din Nehir aflați doar urmărind serialul în această seară, de la ora 20:00. Producția turcească poate fi urmărită fie LIVE la TV, la Kanal D, fie Live Video Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 7, sezonul 1, marți, 3 august 2021- VIDEO

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nehir ep 8 rezumat: Povestea frumoasei brunete Nehir

Serialul Nehir (titlul original:„Baraj”) prezintă povestea unei fete frumoase, brunete, pe care viața a încercat-o foarte tare. 

Nehir Aksu (jucată de Biran Damla Yilmaz) a crescut singură, abandonată de ambii părinți, iar ajunsă la adolescență încearcă să își croiască un viitor nu tocmai cinstit.

Nehir o cunoaște pe Zerrin, o femeie în vârstă, inteligentă, care o inițiază în tainele escrocheriilor.

Concret, "afacerea" pe care i-o propune este să se căsătorească fals cu bărbați pentru a rămâne cu mulți bani în urma divorțului de aceștia.

După ce înșală câțiva bărbați, Nehir se îndrăgostește pe bune, iar asta creează disensiuni și cu mentorul ei, Zerrin. Ce se întâmplă în continuare aflați doar urmărind producția turcească Nehir, care te ține cu sufletul la gură.

Citeste si: Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.