Nicoleta Nuca, rasfatata ca o diva de la Hollywood de logodnicul ei! Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a baut sampanie cu foite de aur

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 04:45
Cum s-a rasfatat Nicoleta Nuca in vacanta
Sursa: Instagram

Nicoleta Nuca a avut parte de surpriza vietii ei in vacanta pe care o petrece alaturi de proaspatul ei logodnic si totul inainte de inceperea competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities"

Nicoleta Nuca se afla in acest moment in vacanta alaturi de logodnicul sau, caci de cateva zile nu mai este doar iubit. Cei doi s-au logodit, frumoasa cantareata si concurenta de la" Bravo, ai stil! Celebrities" fiind ceruta de nevasta pe meleaguri turcesti. Nicoleta va incepe sezonul sapte "Bravo, ai stil! Celebrities" in forta deoarece este ambitioasa, pe plan personal este implinita deoarece se pregateste si de evenimentul vietii ei, nunta alaturi de Alex Ursache, barbatul care o face fericita de cativa ani si alaturi de care traieste o poveste de dragoste frumoasa si discreta.

Nicoleta a postat o imagini cu inelul de logodna, iar descrierea pozei a fost ca o incununare a povestii lor de dragoste: "Am spus DA!".

Nicoleta Nuca, rasfatata ca o diva de la Hollywood de logodnicul ei

Dupa marele eveniment, cei doi s-au rasfatat la unul din celebrele restaurante pe care vedeta internationala din domeniul gastronomiei, Salt Bae le detine.

Au gustat din friptura lui celebra si s-au rasfatat cu sampanie scumpa cu foite de aur si toate pentru ca este un eveniment special in viata Nicoletei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities", taie in carne vie: ""Ideea este foarte clara. Nu poti merge mai departe daca nu esti sever"

Nicoleta Nuca a fost ceruta de sotie de Alex Ursache

Citeste si: Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities"!

Nicoleta Nuca se pregateste de o noua mare provocare incepand din aceasta toamna, fiind vorba de sezonul sapte "Bravo, ai stil! Celebrities". Frumoasa cantareata a hit-ului "Nu sunt" este obisnuita cu spiritul competitiei si spera ca si din punct de vedere stilistic sa performeze la fel de bine ca si cu vocea: "Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. 

Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor. ” 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.