Zian, baietelul Ilincai Vandici, indragostit nebuneste la patru ani! Cum arata acum fiul celebrei prezentatoare "Bravo, ai stil! Celebrities"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2021, 14:17
Prezentatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities" are un fiu superb

Inainte de a incepe filmarile la sezonul sapte "Bravo, ai stil! Celebrities", Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, a plecat in vacanta cu sotul in Santorini.

Ilinca Vandici, prezentatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost prezenta in platoul Stirilor Kanal D unde a povestit cateva detalii despre fabuloasa vacanta pe care si-a petrecut-o in Santorini alaturi de sot. "A fost superb, a fost liniste, pace, a fost asa de incarcat bateriile pentru ca inainte de aceasta am avut o vacanta de doua saptamani cu copilul care nu a fost vacanta mea deoarece vacantele cu copilul sunt dedicate in totalitate lui.

Ilinca Vandici, vacanta doar cu sotul in Santorini

Programul este doar pentru el si cu el si atunci nu se mai pune problema de relaxare sau odihna. Dupa care am zis ca patru zile, e chiar super venita o vacanta de relaxare cu sotul si cu cei mai proaspeti finuti ai nostri. Santorini este superb, este un loc pe care il recomand tuturor macar o data in viata.

Intr-adevar nu ai ce sa faci prea multe zile pentru ca plajele sunt putine si diferite fata de ce stim noi sau cum suntem obisnuiti. Adica exista plaja rosie vulcanica unde te murdaresti, exista plaja neagra deoarece totul arde, frige. Mai exista plaja alba care are sulf si iti pateaza hainele, deci nu e de mers la plaja, ci e de stat la hotel, la piscina, de baut un frappucino, de privit in larg si de incarcat bateriile.

Citeste si: Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities", taie in carne vie: ""Ideea este foarte clara. Nu poti merge mai departe daca nu esti sever"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ilinca a si postat o multime d epoze si filmulete din faimoasa insula pe care s-a distrat alaturi de sot, insa in acest timp, Ilinca amai avut parte de un eveniment special, este vorba despre aniversarea micutului Zian. Eram tot in vacanta, de data aceasta in Thassos. Am luat special vacanta pentru el sa mergem acolo pentru ca el este indragostit de mare, de piscina, de apa, de soare, de vara.

A avut fete care i-au stat alaturi si s-au jucat impreuna. Initial o placea pe cea din stanga, dupa care si-a dat seama ca o place pe cea din dreapta. S-a simtit bine, i-a placut si a zis ca mai vrea si la anul.

Zian, baietelul Ilincai Vandici, indragostit lulea la patru anisori

Cat despre lansarea noului sezon "Bravo, ai stil! Celebrities", Ilinca isi doreste sa fie asa cum n-a fost niciun sezon pana acum.

"Concurentele sunt alese pe spranceana, celebritati. Vorbim de o calatorie transofrmationala, o metamorfoza a concurentelor pentru ca fiecare dintre ele este cunoscuta in domeniul ei de activitate, apreciata de publicul larg...Insa ce se intampla in show este ca ele trec de la statutul de celebritati la adevarate repere de stil. Vor trece prin filtrul juratilor care au intotdeauna de spus, de aratat si de invatat lucruri senzationale. Pentru mine este o onoare sa fac parte din acest proiect."

Citeste si: Otniela, intalnire de gradul zero cu una din rivalele ei de la "Bravo, ai stil! Celebrities" Ce si-au spus imediat cum s-au vazut