Tatal lui Jador, primele declaratii dupa impacarea artistului cu Georgiana: "Au decis sa schimbe putin strategia"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 05:35
Decizia luata de Jador dupa ce s-a impacat cu Georgiana Elisei
Sursa: Instagram

Romeo Dumitrache, tatal lui Jador, a facut cateva declaratii despre impacarea fiului sau cu femeia iubita.

In urma cu aproape o luna, Jador a fost surprins la munte impreuna cu iubita lui, Georgiana de care se despartite in urma cu ceva timp pentru ca si-a dat seama ca nu poate forma un cuplu cu ea din cauza geloziei ei. La vremea respectiva, Jador anuntase la o emisiune TV ca o iubeste foarte mult pe Georgiana, insa ei doi nu pot fi impreuna deoarece exista un lucru care nu ii lasa sa isi traiasca frumos viata si anume faptul ca tanara nu are incredere in artist si astfel devine geloasa.

Ce hotarare au luat Jador si Georgiana Elisei dupa ultima impacare

Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea. Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate.

Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit.

Citeste si: IMAGINI ULUITOARE cu Jador si Georgiana Elisei. Unde au plecat cei doi impreuna dupa o noua impacare

Gelozia ei nu ne lasă să fim  împreună. Când apari la televizor,  fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu.

Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa.” 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totusi, se pare ca spiritele s-au mai calmat intre cei doi si au hotarat sa isi mai acorde o sansa dupa cum a dezvaluit si tatal lui Jador, Romeo Dumitrache: Eu ştiu că s-au împăcat. De câteva luni bune, chiar. Dar văd că nu doresc să vorbească despre asta. Poate au decis să schimbe puţin strategia, să vadă cum merg lucrurile între ei şi în alt mod, nu ştiu.

Dar ceea ce ştiu e că m-am bucurat foarte tare, fiindcă îmi plac foarte mult cum se înţeleg când sunt împreună. Am mai vorbit cu Jador la telefon şi era şi Georgiana în preajmă, căci îi auzeam glasul. Sau numele ei apărea în diverse planuri de viaţă ale fiului meu", a spus Romeo Dumitrache pentru playtech.ro

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.