Roxana Ghita i-a platit-o cu aceeasi moneda lui Andrei Dascalu! Cu cine s-a afisat dupa despartirea de Razboinic

Autor: Alice Popescu
Roxana Ghita si fostul iubit s-au impacat
Sursa: Instagram

Roxana Ghita nu sta sa jeleasca dupa despartirea de Andrei Dascalu, mai ales ca se pare ca ea a fost cea care a pus punct relatiei.

Roxana Ghita ar fi fost cea care nu a mai vrut sa continue relatia cu Andrei Dascalu desi erau impreuna de cateva zile. Telenovela dintre cei doi fosti Razboinici pare ca s-a  incheiat dupa ce fostul ei coechipier de la Survivor Romania 2021 a si facut declaratii in acest sens intr-un live pe Instagram:" Eu nu am blocat-o pe Roxi. Da, am vazut si eu asta pe parcurs(că Roxana nu e pentru el).

Nu mai sunt impreuna cu Ruxi.”  Desi cei doi au declarat in numeroase randuri ca sau o chimie, iar Roxana s-a si despartit de iubitul ei cu care reluase relatia pentru Andrei Dascalu, se pare ca legatura lor nu a functionat pe termen lung, iar adevaratele motive le stiu doar ei.

Cert este ca dupa cateva zile de cand s-au separat, Andrei a iesit la o cina cu frumoasa Bianca Comanici, iar acum Roxana ia prin surprindere mediul online cu aparitia ei la bratul fostului sau iubit.

Nu se stie daca au ramas in relatii bune si au iesit doar in calitate de amici in oras sau sunt din nou iubiti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cert este ca Roxana Ghita radia in pozele publicate pe Instagram la bratul fostului ei iubit, iar tinuta pe care a purtat-o a fost una extrem de sexy, lasandu-si la vedere un decolteu impresionant. Roxana Ghita se despartise de fostul iubit inainte sa ajunga la Survivor Romania 2021, iar la cateva luni dupa ce a parasit competitia, fosta Razboinica a declarat ca sunt din nou impreuna dandu-si o noua sansa.

Înainte să plec la Survivor am hotărât să încheiem relația, gândindu-ne că statutul de cuplu nu ține doi oameni împreună.   Este programator. și cântă la pian. Am fost împreună de vara trecută. In iarnă am trecut amândoi printr-o perioadă tulbure și ne-ar fi afectat mult să rămânem împreună. El a fost una dintre persoanele la care mă gândeam zilnic la Survivor, dar nu într-un mod neapărat… romantic."  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.