Stefan Ciuculescu, dezvaluiri dureroase: "Este in coma indusa!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2021, 14:17
Stefan Ciuculescu, dezvaluiri dureroase
Sursa: Captură YouTube

Invitat la Stafeta Mixta, Stefan Ciuculescu, a vorbit in premiera despre o tragesie care s-a petrecut in urma cu cativa ani.

Stefan Ciuculescu a povestit in cadrul emisiunii online Stafeta Mixta mai in gluma mai in serios ca niciodata nu se va sui intr-o masina condusa de Elena Marin, Sindy sau Cucu si ca o singura data s-a suit pe motocicleta alaturi de un foarte buni prieten inainte ca acesta sa aiba un accident groaznic.

Stefan Ciuculescu, dezvaluiri dureroase despre un prieten apropiat

O singură dată m-am urcat pe o motocicletă și a fost un prieten la acea oră, un amic.

Nu mai știu nimic despre el, a fost motociclist profesionist. A avut un accident groaznic, din nefericire, pe un circuit din Portugalia. N-am mai ținut legătura cu el, cu familia, cu sora. A trecut motocicleta exact prin distanța aceea dintre cochilie de la combinezon și cască.

Citeste si: Dezvaluiri-bomba! ANUNTUL mult asteptat de fanii Survivor Romania! Ce a spus Daniel Pavel despre sezonul 3 al celui mai iubit reality-show din Romania

În momentul cela, în urmă cu 4-5 ani, că e în comă indusă și așa mai departe, nu știam absolut nimic de el. E singurul băiat cu care eu m-am urcat pe motor, dar înainte de a trece prin această tragedie”, a povestit Ștefan Ciuculescu, în exclusivitate pentru „Ștafeta mixtă”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Stefan Ciuculescu nu a fost prezent singur in cadrul emisiunii online, ci alaturi de Sindy despre care spune ca este cea mai in verva fiinta pe care o cunoaste si ca in cadrul competitiei Survivor Romania 2021 a fost ca un titirez:" Sindy era criminală. Ea fura curent din secundă în secundă. Are o energie de te rupe în două. Dacă stai o săptămână cu Sindy, dormi o săptămână după.

Te face să fii atent la ea mereu. Nu face nimic, dar se plimbă, nu are stare.”  

Fostul Faimos de la Survivor Romania a comentat impreuna cele mai amuzante momente de la Survivor Romania 2021 si dezvaluit detalii nestiute despre fostii sai coechipieri sau adversari.