Tocmai acum s-a aflat. Cu ce greutăți s-a confruntat Nicole Cherry pe drumul spre succes: ”Am avut un an în care nu am cantat din cauză că...”

Autor: Ana Dinu
Nicole Cherry, dezvaluiri despre cariera sa

Nicole Cherry a făcut dezvăluiri despre greutățile cu care s-a confruntat în cariera sa înainte de a atinge succesul. Care au fost cele mai dure momente din cariera artistei?

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasa perioadă din viața ei, pe lângă sccesul pe care îl are pe plan profesional, artista urmează să devnină mămică în curând. Ei bine, până să atingă succesul, cântăreața a trecut și prin momente cumplite care păreau a fi o piedică în reușitele sale.

Nicole Cherry, despre piedicile întâmpinate în cariera sa

Nicole Cherry a întâmpinat foarte multe piedici în cariera sa de artist, drumul spre succes a fost anevoios.

Artista a declarat că toate momentele neplăcute din carieră au motivat-o să meargă mai departe de fiecare dată.

Cântăreața a demonstrat că succesul nu se câștigă deloc ușor, mai ales, la 14 ani când îți dorești să-l atingi cu orice preț. Însă, aceasta a fost cât se poate de conștientă că trebuie să ia lucrurile pas cu pas, însă cu toate acestea greutățile nu au ferit-o.

Citeste si: Nicole Cherry are probleme cu sarcina? Ce a dezvăluit artista pe Instagram

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta a povestit recent pe YouTube prin câte a trecut pentru a atinge succesul, însă, nu a existat vreun moment în care să spună că nu vrea să meargă mai departe.

Aceasta a explicat un moment din cariera sa care a fost extrem de neplăcut atât pentreu ea, cât și pentru tatăl său care îi era impresar. Nicole Cherry a dezvăluit că a trecut prin două rezilieri de contracte de când este artist și a precizat că din cauza acestei probleme nu a mai putut cânta timp de un an.

”Am trecut prin două rezilieri de contracte și ne-a fost foarte greu și la un moment dat chiar am avut un an când n-am cântat din cauza unui contract, dar totul s-a întâmplat cu un motiv și m-au construit și m-au adus astăzi aici. Dacă ar fi să reiau drumul acesta de opt ani, aș trece prin aceleași lucruri, n-aș schimba absolut nimic pentru că m-au ajutat și din greșeli am învâțat”, a

spus Nicole Cherry într-un podcas pe Youtube.

Citeste si: Nicole Cherry a făcut dezvăluirea momentului! Artista a făcut primele declarații despre numele fetiței