Nehir se zbate intre viata si moarte! Aflati ce se va intampla luni, 9 august intr-un nou episod dramatic din serialul "Nehir", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 aug 2021, 00:06
nehir noul serial la Kanal D Foto(7)
Nehir, in pericol de moarte!
Sursa: Captură KANAL D

Situatia devine foarte dificila pentru Tarik. Proaspat logodit, tanarul realizeaza, atunci cand o vede pe Nehir in stare grava, ca nu poate trai fata ea.

Ce se va intampla luni, 9 august in serialul "Nehir"

Tarik il insoteste pe Nazim la spital din dorinta de a-i acorda ajutorul necesar frumoasei fete. Nehir se zbate intre viata si moarte, iar tensiunile dintre Tarik si Nazim ating cote alarmante.

Cand Zerrin afla ce a patit <fiica> ei, aceasta merge intr-un suflet sa o vada. Zerrin ii face o promisiune <fiicei> sale…

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns problemele pe care le are, Tarik se confrunta cu Zahra, femeia care sustine ca ii poarta copilul in pantec. Femeia vrea cu tot dinadinsul ca Tarik sa rupa logodna cu Fuleya pentru a-si cladi un viitor impreuna.

Tarik nu doar ca nu este de acord cu dorintele Zahrai, dar va trebui sa-l infrunte si pe Halil, sotul femeii, care a aflat adevarul despre idila celor doi. O intamplare nefericita il pune, din nou, intr-o mare incurcatura pe Tarik.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Nehir”, la Kanal D.

Citeste si: Unde s-a filmat serialul "Nehir"! Iata ce regiune incantatoare a Turciei au ales producatorii pentru amplasarea platourilor de filmare!

Citeste si: Cum arata nemachiata celebra Biran Damla Yilmaz, protagonista noului serial "Nehir"? Iata cum a fost surprinsa indragita actrita!