Eliminare șoc la Puterea Dragostei. Concurenții s-au cutremurat când au auzit decizia. Cine a părăsit casa dragostei

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 08 aug 2021, 20:03
Cine a parasit competita?

Gala Puterea Dragostei din această săptămână a fost plină de surprize. Unul dintre cei mai vechi concurenți din casa dragostei a fost eliminat, în urma voturilor.

A fost o gală plină de emoții și surprize, nimeni nu se aștepta ca unul dintre cei mai vechi concurenți de la Puterea Dragostei să plece acasă. Concurenții s-au cutremurat când Cristina Mihaela a făcut anunțul.

Cine sunt favoriții publicului în această săptămâna?

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că cei mai votați concurenți și iubiți, în același timp, sunt Cristian Marinescu și Alexandra. Și în această săptămână cei doi au primit cele mai multe voturi din parte publicului, care îi susține ediție, de ediție de la începutul show-ului.

Cei doi au ieșit în față, iar alături de ei, propuși spre eliminare, au  fost Norocel și Mariana, una dintre cele mai longevie concurente de la Puterea dragostei. Concurenții au rămas șocați când au auzit că tânăra este propusă spre eliminare, după aproape un an de când se află în competiție. 

Cel care a câștigat cecul și va conduce casa în săptănâna următoare este Cristian Marinescu, astfel Norocel a fost salvat de la eliminare ca prin urechile acului.

Mariana este cea care părăsește casa Puterea dragoste, după un an în care a trăit o mulțime de amintiri alături de concurenți.

Citeste si: Alexandra si Codrut isi vor spune din nou adio? Aflati ce se va intampla cu relatia celor doi si ce anunt va face Cristina Mihaela, sambata, 7 august, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Mariana, părăsește casa Puterea Dragostei

Concurenții s-au cutremurat când Cristina Mihaela a anunțat că Mariana este cea care pleacă din casa Puterea dragostei. Însă, lucrurile nu au fost atât de simple pe cât s-ar fi crezut, prezentatoarea emisiunii a spus că Aurora le-a cerut celor de la producție să plece acasă, iar în momentul în care a fost pusă în fața faptului împlint, aceasta nu a mai recunoscut.

Alexandra s-a enervat la auzul vorbelor fetei și a plecat din platou.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Aurora, aveai să ne spui ceva, te rog să vi lângă mine.”, a spus Cristina Mihaela.

”Nu, nu vreau să spun nimic”, a spus Aurora.

”Aurora, știu de la colegii mei că le-ai spus că vrei să pleci acasă”, a spus Cristina Mihaela.

Aurora nu vrea să mai plece acasă, astfel, Mariana este nevoită să plece din competiție.

”Pentru că m-am enervat foarte tare pentru că Aurora țipă de o săptămână în casa asta că vrea să plece și în momentul în care îi este pusă întrebarea...”, a spus Alexandra.

Citeste si: Aya rupe tacerea:"Relatia voastra e doar pentru bani..." Urmareste o editie incendiara Puterea Dragostei duminica, 8 august, de la ora 16:00 si de la 19:00, la Kanal D

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.