Bianca Comanici, adevarul despre relatia dintre Andrei Dascalu si Roxana Ghita! Ce spune vedeta despre o posibila relatie cu Razboinicul: "Nu pot să neg că nu..."

Autor: Alice Popescu
Bianca Comanici nu exclude o posibila relatie cu Andrei Dascalu
Sursa: Instagram

Bianca Comanici a dat cartile pe fata despre intalnirea dintre ea si Andrei Dascalu de acum cateva zile si spune exact cum stau lucrurile intre cei doi.

In primul rand, Bianca a tinut sa precizeze ca nu au iesit singuri la un suc, ci au mai fost insotiti de cineva din anturajul vedetei, insa nu exclude nici apropierea de fostul Razboinic pe care nu l-a vazut niciodata intr-o relatie cu Roxana Ghita din simplul motiv ca nu se potriveau ca si personalitati.

Din punctul meu de vedere și din câte i-am cunoscut pe ei doi, nu se potriveau.

Ea este o fire mai expansivă, îi place să iasă, să se distreze, e mai jovială, în schimb el e mai retras, mai conservator. Dacă ar fi fost invers, noi femeile oricum ne mulăm după bărbați, dar în momentul în care femeia e mai energică, bărbatul nu se schimbă, se închide iar el e rac. Cred că nu au mai simțit.” 

Bianca Comanici, adevarul despre relatia dintre Andrei Dascalu si Roxana Ghita

Citeste si: Roxana Ghita i-a platit-o cu aceeasi moneda lui Andrei Dascalu! Cu cine s-a afisat dupa despartirea de Razboinic

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este mai conservator. Cu siguranță ați văzut poza cu noi doi, când am ieșit la suc. Pe scurt, noi am ieșit la un suc, dar nu am ieșit doar noi doi, ci și împreună cu fratele meu și cu o persoană cu care colaborăm. Noi ne-am cunoscut în Vamă, am legat un fel de prietenie, am putea spune, nu știu exact. Ne înțelegem bine, comunicăm bine, iar faptul că eu l-am simțit pe el că are un suflet bun și că nu ar răni niciodată un om, pe mine chestia asta m-a apropiat de el, iar în relația cu

Roxana, eu i-am spus de la început că e bine să faci ce simți. I-am zis că o să se convingă de lucruri.

Așa cum am spus, e un om foarte bun, îmi e foarte drag. Chiar dacă are 23 de ani, nu e copil. Oamenii nu au apucat să îl cunoască, dar eu l-am cunoscut mai bine. E un copil maturizat puțin forțat în urma împrejurărilor.

Eu am o părere foarte bună despre el. Nu pot să neg că nu... Eu am spus că e genul meu de bărbat ca aspect fizic, dar nu tre atrage un om doar după aspectul fizic. Nu trăiesc clipa, dar cu el am hotărât să ne cunoaștem mai bine, el îmi povestește despre viața lui, eu îi povestesc despre viața mea. Cam asta e legătura dintre noi doi. Nu se știe, nu pot să zic nici nu niciodată”, a spus Bianca Comanici pentru wowbiz.ro.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.