Elena Marin, adevarul despre ce s-a intamplat intre ea si logodnicul ei inainte de Survivor Romania 2021: "Lucrurile au luat o intorsatura urata..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 06:45
Elena Marin, detalii despre relatia cu logodnicul ei, Andrei

Elena Marin a povestit ca intre ea si Andrei, logodnicul ei, lucrurile nu erau deloc in regula inainte de Survivor Romania, ba mai mult, el i-ar fi zis ca nu o va astepta.

Elena Marin a vorbit in exclusivitate pentru revista Viva despre situatia dintre ea si logodnicul ei, Andrei pana ca Faimoasa sa plece la Survivor Romania 2021 si ce impact a avut aceasta decizie asupra relatiei lor. Elena a marturisit si faptul ca inca asteapta inelul de logodna si cu siguranta se vor casatori si vor face si un copil, insa toate la timpul lor deoarece cei doi logodnici inca digera timpul petrecut impreuna dupa absenta Faimoasei plecata la Survivor Romania 2021 timp de aproape sapte luni.

Au fost diverse probleme și certuri pe care le au cuplurile în general. Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el. Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem. Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare. Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam.

Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din „Survivor România și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi. Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă.

Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel, a declarat Elena Marin intr-un interviu pentru viva.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.