Biran Damla Yılmaz, actrita care o interpretează pe Nehir, în serialul omonim, difuzat la Kanal D, s-a despățit de un actor turc celebru “A fost de bun augur pentru amândoi că ne-am separat!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2021, 11:43
Biran Damla Yilmaz, a actrita extrem de talentata si apreciata la doar 24 de ani
Sursa: Instagram

Biran Damla Yılmaz, actrița care interpretează personajul principal în serialului “Nehir”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, s-a despărțit de iubitul ei, actorul Ilker Kaleli, alături de care a format un cuplu timp de câteva luni.

Actriță și model turc, Biran Damla Yilmaz, în vârstă de 24 de ani, s-a îndrăgostit de carismaticul actor Ilkler Kaleli (34 de ani) anul trecut, și păreau un cuplu solid, însă diferențele de opinie, se pare că și-au spus repede cuvântul în relația dintre cei doi actori.

Biran Damla Yılmaz s-a despățit de un actor turc celebru 

„Nu priveam relația din aceeași perspectivă.

Prietenia noastră nu s-a transformat într-o uniune. A fost de bun augur pentru amândoi că ne-am separat! ”,  a declarat actrița, în momentul despărțirii, pentru o publicație celebră din Turcia.

Citeste si: Cum arata nemachiata celebra Biran Damla Yilmaz, protagonista noului serial "Nehir"? Iata cum a fost surprinsa indragita actrita!

Biran Damla Yilmaz intră în pielea personajului Nehir, protagonista serialului omonim, difuzat la Kanal D, și este o tânăra care își câștigă existența înșelând bărbații bogați.

În permanență, alături de Nehir, o regăsim pe <mama> ei, Zerrin (Sumru Yavrucuk),  cea care i-a fost, practic, încă din adolescență, un adevarat mentor în arta înșelăciunii. Problemele între cele două <colaboratoare> apar atunci când Nehir decide să-și schimbe viața, încercând să-și clădească un viitor alături de Nazîm (Feyyaz Duman).

Citeste si: Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soarta îi joacă o festă frumoasei Nehir, atunci când va trebui să-l cunoască pe Nazîm. Cum tânăra era obișnuită ca ea să păcălească, destinul îi va demonstra că și ea poate fi păcălită foarte ușor de către persoanele dragi. Așa se face că Nehir ajunge să se confrunte cu propriile greșeli și să fie nevoită să treacă prin o serie de situații anevoioase.

Nu ratați, în această seară, începând cu ora 20:00, un nou episod din “Nehir”, la Kanal D.

Citeste si: Unde s-a filmat serialul "Nehir"! Iata ce regiune incantatoare a Turciei au ales producatorii pentru amplasarea platourilor de filmare!

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.