Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 11, sezonul 1, luni, 9 august 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 07:25
Nehir luni
Sursa: captură Kanal D

Serialul Nehir ajunge astăzi la episodul cu numărul 11. Urmăriți Nehir și Live Video Online, pe kanald.ro.

Fosta soție a lui Nazîm apare la ușa acestuia, împreună cu fiica lor, de care el nici nu știa. Apariția ei îl bulversează pe Nazîm, dar nu numai pe el, ci și pe frumoasa Nehir.

Cu toate că află că este tatăl unei fetițe, Ayse, Nazîm nu vrea să renunțe la cea pe care o iubește, Nehir. Și nu numai că nu renunță, dar atunci când Nehir vrea să îl părăsească el o cere de soție. 

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Tarik vrea să se împace cu Nehir și îi spune fetei bogate pe care a lăsat-o însărcinată, Fuleya, că nu va merge cu el la Istanbul. Tatăl Fuleyei, Kemal, aude discuția dintre cei doi și exclamă: "Știam eu!".

Așa cum Nazîm nu renunță la Nehir, nici Tarik nu vrea să se lase bătut în lupta pentru inima frumoasei brunete.

Nehir nici măcar nu se gândește să îi dea o a doua șansă tânărului Tarik, care a lăsat-o însărcinată pe Fuleya.

Nazîm încearcă să le convingă să plece pe fosta soție și pe copilul lor, Ayse, însă femeia îi face o mărturisire tulburătoare fostului soț. Ce îi va spune aceasta și ce decizie va lua Nazîm, în cele din urmă, aflați doar urmărind episodul cu numărul 11 din Nehir, în această seară, de la ora 20:00.

Nehir poate fi urmărit LIVE, la TV, la postul Kanal D, dar și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând adresa de Live Stream a site-ului, https://www.kanald.ro/live.html,  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nehir se zbate intre viata si moarte! Aflati ce se va intampla luni, 9 august intr-un nou episod dramatic din serialul "Nehir", de la ora 20:00, la Kanal D!

Nehir, povestea unei fete frumoase cu un trecut tulburător

Nehir Aksu, eroina serialului Nehir (în original Baraj), interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz, a fost abandonată din fragedă pruncie de către ambii părinți ai săi.

Fata a crescut la orfelinat, iar lipsurile vieții au determinat-o să decidă să caute realizarea financiară cu orice preț. Ajunsă la maturitate, Nehir o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie în vârstă, trecută prin viață, care are experiență în obținut câștiguri pe căi ilegale.

Zerrin devine mentorul lui, Nehir, cele două încep o "afacere" prin care bărbați înstăriți sunt înșelați prin metoda "căsătoria".

Concret, Nehir se mărită cu ei și ulterior divorțează pentru a le lua o parte din avere. "Afacerea" merge bine cu primii doi înșelați, Ahmet și Ismet, însă aceștia realizează ce se întâmplă și vor să fie și ei implicați în escrocheriile următoare. 

Situația se complică atunci când aceștia sunt reținuți de către poliție, iar Nehir este implicată într-un accident rutier cumplit, mașina în care se află fiind condusă de Nazîm. Nehir scapă cu viața, iar ce se întâmplă în continuare aflați doar urmărind producția turcă, LIVE la Kanal D și Live Video Online, pe kanald.ro!

Citeste si: Cum arata MAMA celebrei Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului "NEHIR"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit renumita actrita de la cea care i-a dat viata!