Detalii nestiute despre Nazim din serialul "Nehir"! Celebrul actor Feyyaz Duman a devenit tatic de curand! Iata cum a fost surprins alaturi de bebelusul lui!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 aug 2021, 17:05
feyyaz duman, actor turc Foto(4)
Feyyaz Duman, un actor complet!
Sursa: Instagram

Celebrul Feyyan Duman este un actor desavarsit insa s-a dovedit a fi si un familist convins! Acesta a reusit sa imbine perfect profesia cu viata personala!

Cu o cariera in actorie de aproape douazeci de ani, Feyyaz Duman a cucerit publicul din Turcia si de peste hotare datorita talentului sau desavarsit si a carismei sale ce l-au propulsat rapid printre cei mai apreciati actori turci ai momentului. Indragitul actor a reusit sa imbine cu succes profesia cu viata personala. Mai mult decat atat, acesta a devenit de curand si tatic si traieste alaturi de sotia sa cele mai intense si frumoase clipe de cand bebelusul lor a venit pe lume.

Detalii nesteptate despre celebrul actor Feyyaz Duman

Feyyaz Duman are doar 39 de ani si este tare mandru de faptul ca provine din superba regiune Mardin si are origini kurde, din partea parintilor. Chiar daca i-au descoperit talentul actoricesc inca din copilarie, parintii sai l-au indrumat sa urmeze peste ani studiile Universitatii Tehnice din Istanbul, unde Feyyaz a decis sa aleaga Facultatea de dansuri populare.

Insa dupa incheierea facultatii acesta a decis sa plece in New York, acolo unde a studiat si Facultatea de Teatru, in cadrul Colegiului Brooklyn. Dupa cinci ani petrecuti in America, Feyyaz a revenit in Istanbul si a hotarat sa puna in practica tot ceea ce invatase in domeniul actoriei.

Dupa revenirea in Istanbul, Fayyaz Duman a inceput sa fie cooptat in diverse proiecte de televiziune pe care le-a acceptat ca pe mari provocari pentru cariera sa promitatoare.


Fayyaz a debutat in lumina reflectoareler inca de la varsta de 17 ani, intr-un film artistic, insa peste ani a devenit actor cu drepturi depline si a primit multe roluri importante.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rolurile care i-au adus cel mai mare succes au fost cele jucate in serialul "Kadin" ("Femeie in infruntarea destinului"), care l-a facut cunoscut si in randul telespectatorilor din Romania. Iar in anul 2020 a fost cooptat in distributia serialului Nehir, care de asemenea i-a adus un plus de notorietate si mari satisfactii profesionale.

Citeste si: Cum arata sotia lui Feyyaz Duman, protagonistul Nazim din noul serial "Nehir"! Detalii inedite despre casatoria celor doi

Si in plan personal, celebrul actor se poate considera un barbat implinit, deoarece acesta este extrem de fericit alaturi de sotia sa si de bebelusul lor, venit pe lume de curand. Feyyaz Duman s-a casatorit cu iubita sa, Zozan Simsek in anul 2019, iar recent cei doi indragostiti au devenit si parintii unei fetite superbe. Astfel, indragitul actor se simte in prezent cel mai fericit si implinit barbat din lume.

Recent, acesta a publicat o imagine inedita in care apare alaturi de bebelusul lui, de care este tare mandru: "Bebelușa, crește delicat!"

Citeste si: Unde s-a filmat serialul "Nehir"! Iata ce regiune incantatoare a Turciei au ales producatorii pentru amplasarea platourilor de filmare!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.