Se vor căsători Demet Ozdemir și Oguzhan Koc? Iubitul frumoasei protagoniste din "Prizoniera destinului" a făcut o declarație neasteptata!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 aug 2021, 16:19
Demet Ozdemir, alaturi de iubitul ei, Oğuzhan Koç
Sursa: Instagram

Demet Ozdemir, una dintre cele mai talentate si adulate actrite ale momentului in Turcia, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu artistul Oguzhan Koc.

Celebra actrita Demet Ozdemir si cateretul Oğuzhan Koç au fost zariti de paparazzi in orasul Alaçatı, de pe coasta de vest a Turciei. Cei doi indragostiti au fost surprinsi in compania unor prieteni apropiați İbrahim Büyükak și Beyazıt Öztürk.
Jurnalistii au indraznit sa-l abordeze pe cantaretul Oğuzhan Koç, iubitul celebrei actrite Demet Ozdemir. Acesta a fost intrebat cum decurge relatia lor si totodata daca s-au gandit deja la o posibila casatorie in viitorul apropiat.

Demet Ozdemir si Oğuzhan Koç, la un pas de casatorie?

Cei doi indragostiti celebri Demet Ozdemir si Oğuzhan Koç s-au cunoscut undeva la inceputul anului 2021 si de atunci traiesc o frumoase poveste de dragoste. Desi au trecut doar cateva luni de la debutul relatiei lor, presa din Turcia a inceput deja sa speculeze ca cei doi ar avea de gand sa se casatoreasca in viitorul apropiat.

Recent cei Demet Ozdemir si Oğuzhan Koç au fost surprinsi de paparazzi si indragitul cantaret a fost a fost intrebat daca se gandesc deja la o posibila casatorie. Celebrul artist a declarat că totul este în regula în relația lor, insa nu a dat niciun detaliu despre căsătorie, semn ca nu se gandesc inca sa recurga la acest pas important al relatiei lor. Insa fanii acestora se asteptau la o nunta cat mai curand.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Demet Özdemir, o nouă vacanță exotică alături de iubit! Ce planuri are actrița din serialul "Prizoniera destinului" pentru vara aceasta

De asemenea, Oğuzhan Koç a marturisit ca este mulțumit de revenirea industriei muzicale dupa multele luni de repaus din cauza pandemiei de COVID-19 și a declarat că are multe proiecte muzicale si abia asteapta sa se dedice trup si suflet profesiei sale, in vreme ce iubita sa Demet se va ocupa de cariera sa. Se pare ca cei doi se vor dedica profsiei lor si nu au deocamdata de gand sa sa casatoreasca.

Citeste si: Surpriza pentru fanii serialelor turcesti! Unul dintre cei mai indragiti actori turci va face parte din distributia serialului "Ma numesc Zuleyha"!