Cine este, de fapt, soțul Ilincăi Vandici. Andrei Neacșu a mai fost căsătorit

Autor: Marina Ionescu
Cine este, de fapt, soțul Ilincăi Vandici.
Sursa: Instagram

Cine este soțul Ilincăi Vandici? Cei doi sunt împreună de 5 ani, iar împreună au un băiețel în vârstă de patru ani.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Aceasta prezintă emisiunea de fashion ”Bravo, si stil!”, de la Kanal D, însă puțini știu poveștile din viața sa privată. 

Citeste si: Credeai ca isi photoshopeaza pozele pe Instagram? Cum reusesc Ilinca Vandici si Maurice Munteanu sa-si faca selfie-uri perfecte fara a-si arata defectele

Cine este, de fapt Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici

Andrei Neacșu, soțul Ilincăi, este cunoscut sub porecla de Spelbu, și activează în domeniul imobiliar. Bărbatul are o companie de imobiliare situată în Tunari, iar tatăl său este viceprimarul aceleiași localități.

Înainte  de căsătoria cu Ilinca, bărbatul a mai fost căsătorit trei luni cu o fostă deputat PSD Ilfov din 2015 până în luna februarie a lui 2019.

Citeste si: Primele REACTII ale Ralucai Badulescu si ale Ilincai Vandici dupa ce fashion influencer-ul Marisa Paloma a facut anuntul ca este insarcinata

Mai mult, Andrei Neacșu a mai fost într-o relație și cu Andreea Tonciu și Anda Adam, dar numai pentru câteva luni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrei Neacșu și Ilinca Vandici s-au căsătorit în octombrie 2017 și au împreună un băiețel.

Recent, într-un interviu, frumoasa prezentatoare Ilinca a povestit despre relația ei cu Andrei și de cum decurge mariajul lor.

”Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste.

Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine.

Am inhibat anumite trăiri, stări, emoţii, sentimente, frustrări pe care le aveam. Am învăţat că, dacă vreau să fiu cu adevărat fericită, să nu mai fac asta şi oamenii trebuie să aprecieze sinceritatea şi să înţeleagă.

Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie care vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă.”, a povestit Ilinca.

Citeste si: Cum a cerut-o Andrei Neacsu pe Ilinca Vandici in casatorie? Reactia uluitoare a prezentatoarei "Bravo, ai stil!Celebrities": "Da, mai, Andrei, cum..."

Totodată, Ilinca spune că trecutul soțului ei nu o deranjează și că amândoi au fost sinceri unul cu celălalt înainte de a se căsători.

”Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment ”, a declarat Ilinca Vandici.