ADEVARUL despre despartirea lui Cosmin Stanciu de iubita lui, Laura! Motivul pentru care tanara l-a parasit pe Faimosul de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 aug 2021, 08:22
Cosmin Stanciu a dezvaluit de ce s-a rupt relatia dintre el si Laura
Sursa: Instagram

Cosmin Stanciu a dezvaluit motivele pentru care iubita lui, Laura, a luat decizia sa se separe de el.

Cosmin Stanciu a povestit in exclusivitate la Stafeta Mixta despre motivele pentru care el si Laura, fosta lui iubita, nu mai formeaza un cuplu, la scrut timp dupa ce fostul Faimos s-a intors de la Survivor Romania 2021. Cosmin si-ar fi dorit ca laura sa fie in continuare partenera lui de viata, mai ales ca pentru prima data, fostul Faimos a simtit ca ea este cea langa care vrea sa isi petreaca viata.

Cosmin Stanciu, motivul separarii de iubita lui, Laura

"Nu am fost foarte mult timp împreună, eram împreună de vreo 3 luni înainte să plec, mie nu-mi trebuia foarte mult timp să-mi dau seama că Laura este persoana lângă care eu vreau să stau, pentru că am o vârstă deja. Cel mai mult mă gândeam la ea, cel mai dor îmi era de ea.

Ea ține la mine, îi plac foarte mult calitățile mele ca bărbat, dar nu cred că e suficient, cred că mai trebuie să fie și altceva acolo. 

Citeste si: Ce surpriză i-a pregătit iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021? Mesajul incredibil cu care l-a așteptat acasă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu se poate dragoste cu forța. Nu s-a întâmplat mare lucru, totul a fost ok, dar la un moment dat probabil Laura nu a mai fost atât de entuziasmată pe cât se aștepta ea să fie după venirea mea din emisiune. Probabil așa a simțit. Probabil nu mă mai putea vedea ca pe un iubit sau ca pe o persoană lângă care să rămână ca și relație, ca și cuplu.

Cat despre inceperea unei alte relatii, Cosmin exclude momentan acest detaliu deoarece nu este pregatit sa faca pasul deoarece inca mai are sentimente pentru Laura, fosta lui iubita desi sunt multe domnisoare care ii dau tarcoale.

"Aș putea să zic că există mai multe fete pe lângă mine, dar nu au șanse să intre în viața mea. Nu există nimeni care să mă atragă, cu care să vreau o relație stabilă.

Cred că ar fi prea devreme. Probabil va veni, când va fi să vină. Acum sunt bine, deși nu pot să spun că nu îmi pare rău că nu mai suntem împreună, îmi pare foarte rău, pentru că am ținut foarte mult la ea și țin în continuare, dar înțeleg că nu se poate."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.