Cosmin Stanciu, detalii in premiera despre relatia dintre Zanni si Ana Porgras! Ce s-a intamplat cu castigatorul Survivor Romania 2021 dupa ce a sistat orice legatura cu gimnasta

Autor: Alice Popescu
Cosmin Stanciu, detalii despre relatia lui Zanni cu Ana Porgras
Sursa: Captură YouTube

Cosmin Stanciu a povestit cateva detalii despre reactia lui Zanni dupa "despartirea" de fosta lui coechipiera, Ana Porgras.

Se stie despre legatura puternica dintre Zanni si Cosmin Stanciu inca din timpul competitiei Survivor Romania 2021, cei doi ajungand "sa fie unul in mintea celuilalt" dupa cum a povestit fostul Faimos in momentul cand a fost nevoit sa paraseasca competitia din motive medicale. Tot atunci, Cosmin a povestit pentru prima data cat de mult inseamna prietenia lui Zanni pentru el sustinandu-l neconditionat in drumul sau spre victorie.

Cosmin Stanciu, detalii despre relatia dintre Zanni si Ana Porgras

Dupa ce a parasit competitia, Cosmin a postat mesaje de incurajare si de afectiune pentru fratele ramas in jungla Dominicana, iar la scurt timp dupa Marea Finala, Faimosul a avut si o discutie cu Zanni atunci cand a aflat discutia si ruptura de cea care i-a fost atat de aproape in timpul competitiei, dar si inainte.

Citeste si: ADEVARUL despre despartirea lui Cosmin Stanciu de iubita lui, Laura! Motivul pentru care tanara l-a parasit pe Faimosul de la Survivor Romania 2021

"Și Zanni a avut probleme pe partea asta emoțională, acum nu știu exact cum o vedea el pe Ana, ca și relație, ca și cuplu, însă era o persoană în care el se regăsea sau care îl ajuta pe el cumva să fie bine, să fie ok.

Era o persoană la care el ține, dar nu știu cât de mult ca și cuplu, nu pot să spun asta. Dar da, într-adevăr, și el a fost destul de supărat, nu mi-a spus foarte multe, dar l-am simțit." 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reactia lui Zanni la scurt timp dupa ce Cosmin Stanciu l-a sunat sa-l felicite pentru trofeu

La scurt timp dupa ce Zanni a castigat trofeul Survivor Romania 2021, Cosmin l-a sunat prin videocall si l-a felicitat pentru premiu, insa reactia artistului a fost extrem de emotionanta:"

M-am bucurat foarte tare, mi-am dorit foarte tare să câștige el, pentru că el chiar avea nevoie pentru ce își dorea să facă cu premiul respectiv.

Îl vedeam câștigător nu neapărat pe criteriul sportiv, dar Zanni le avea pe toate, era și sportiv, avea și haz, le avea pe toate. L-am sunat cu video imediat, l-am felicitat, îmi era foarte dor de el, abia așteptam să vorbim.

Citeste si: Tariful lui Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021! Cat ia acum castigatorul competitiei la un concert

În momentul în care l-am sunat prima oară pe Zanni, primele cuvinte pe care mi le-a spus au fost așa: 'Bine mă, lasă felicitările, zi-mi dacă tu ești bine'. Asta a fost prima chestie. Pentru că el aflase ceva despre mine în momentul respectiv, știa că eu cu Laura nu mai suntem împreună și știa cât de mult țin eu la ea, și atunci, probabil, în mintea lui a fost dacă eu sunt bine sau nu".