Asta da GEST de iubire suprema! Ce decizie au luat Nicoleta Nicoleta Nuca si logodnicul ei, Alex Ursache imediat dupa ce se vor casatori

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 aug 2021, 09:17
Ce vor sa faca Nicoleta Nuca si viitorul ei sot, imediat dupa nunta
Sursa: Instagram

Concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities" este mai implinita ca niciodata pe plan personal si iata ca si in cariera lucrurile ii surad din plin.

Nicoleta Nuca si iubitul ei au plecat in urma cu cateva saptamani intr-o vacanta la Istanbul, insa nicio clipa nu banuia ce se va intampla acolo sau mai bine zis ce surpriza ii pregatea Alex Ursache. Dupa ce a aflat ca va participa in calitate de concurenta-vedeta la fashion reality-ul "Bravo, ai stil! Celebrities" si a filmat pentru promo-ul show-ului, Nicoleta si iubitul ei au plecat la Istanbul unde, surpriza, cantareata a fost ceruta in casatorie de cel care ii este aproape de peste trei ani.

Nicoleta Nuca, ceruta de sotie in vacanta

Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul ce a însoțit fotografiile de colecție în care Nicoleta Nucă radiază de fericire și etalează cu mândrie inelul abia primit de la bărbatul cu care se vede până la adânci bătrâneți."

Citeste si: Credeai ca isi photoshopeaza pozele pe Instagram? Cum reusesc Ilinca Vandici si Maurice Munteanu sa-si faca selfie-uri perfecte fara a-si arata defectele

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In curand, va urma si nunta, insa Nicoleta nu a dat prea multe detalii despre acest eveniment din viata celor doi, insa ceea ce i-a surprins pe fanii vedetei, este faptul ca tanara impreuna cu logodnicul ei s-au hotarat ca imediat dupa ce isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu, vor vrea sa infieze doi copii. Îmi doresc o fetiță.

Nu mă simt încă pregătită pentru acest pas, dar ne dorim foarte tare. Pe lângă asta vreau sa mai adopt doi copii. Consider că sa iubești un copil care nu este al tău, este dovada supremă de iubire”, a declarat concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Nu mai este mult si iubitul reality show de fashion va intra in casele telespectatorilor, iar Nicoleta Nuca este mai pregatita ca niciodata sa faca fata provocarii stilistice:"   Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de

lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.  Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor ”.