Oana Radu si sotul ei, Catalin, invart Roata Norocului, duminica, 15 august, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 aug 2021, 17:16
oana radu Foto(4)
Oana Radu si sotul ei, Catalin vin la Roata Norocului!
Sursa: Captură KANAL D

In aceasta duminica de la ora 20:00, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi va asteapta cu o nouă ediție incendiara “Roata Norocului”.

"Roata Norocului" este una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment, difuzata la Kanal D, in fiecare duminica, de la ora 20:00.
Bursucu si Ana Barnoschi va aduc si duminica aceasta, 15 august, o noua editie de pomina, cu invitati de seama, multe premii interesante si distractie.

Ana-Maria Barnoschi nu se dezminte si isi va face aparitia intr-o noua ipostaza trasnita spre incantarea si amuzamentul publicului.

La un moment dat aceasta va intra intr-un butoi de plastic si va ramane blocata pentru cateva minute, panicandu-se excesiv, in vreme ce Bursucu va rade copios.

Oana Radu si sotul ei, Catalin, invart Roata Norocului!

Si in editia de duminica aceasta, Bursucu si Ana v-au pregatit multe surprize, momente spectaculoase, premii uriase si multa distractie si voie buna. Bandul emisiunii va incanta publicul cu cele mai frumoase refrene.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele doua vedete invitate in platoul emisiunii Roata Norocului vor fi Oana Radu si sotul ei, Catalin, care vor veni hotarati sa castige cat mai multe premii pentru cazul social pentru care vor lupta.

Nu vor lipsi nici in aceasta editie pedepsele amuzante si mai ales ipostaze hazlii in care vor fi pusi atat cei doi invitati, cat si ceilalti doi concurenti.
Aveti motive mari sa nu ratati nici editia de duminica aceasta a emisiunii Roata Norocului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ilan si Alina Laufer, ipostaza inedita, intr-o editie incendiara “Roata Norocului”: “Iubire, ai incredere, sunt profesionista!”

Citeste si: Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.