EXCLUSIV! Tibi Clenci, juratul de la "Bravo, ai stil! Celebrities", fascinat de unul dintre cele mai tari supermodele la ora actuala: Un fenomen rar intalnit

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 15:20
Tibi Clenci, juratul "Bravo, ai stil! Celebrities", despre inceputurile carierei sale

Juratul de la "Bravo, ai stil! Celebrities", Tibi Clenci a avut oportunitatea sa lucreze cu personalitati mondiale din industria fashion in calitate de fotograf.

Juratul "Bravo, ai stil! Celebrities", Tibi Clenci, a impartasit in exclusivitate pentru kanald.ro cateva impresii din acensiunea lui ca fotograf in lumea artistilor de renume international, ce l-a motivat sa ajunga unul dintre cei mai buni din domeniu, cum a ajuns sa lucreze cu celebrele case de moda si ce sentimente a avut in momentul cand a realizat diverse shooting-uri cu diverse personalitati din moda.

Cum e sa ajungi sa lucrezi pentru pentru marile case, Dior, Chanel, Louis Vuitton?

Tibi Clenci: "Acest lucru este un vis implinit! Stiti ce sentiment avem cu totii cand dimineata ne trezim si constatam ca ceea ce am simtit in timpul noptii a fost doar un vis superb?! Eu, in fiecare dimneata ma trezesc cu zambetul pe buze stiind ca visul meu este realitate. Evolutia mea are ca baze inspiratia umana! Incursiunea mea a fost lunga si plina de aventura! Doamne, ce carte frumoasa!

"Bravo, ai stil! Celebrities". Ascensiunea lui Tibi Clenci in domeniul fotografiei

Ai avut fotografii expuse la Paris alaturi de Patrick Demarchelier. Care a fost sentimentul tau? Cum ai perceput asta: ca un roman, dintr-o tarisoara unde abia acum se descopera gustul pentru fashion, tu sa fii alaturi de adevarati maestri si artisti ai fotografiei?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV! Tibi Clenci, fotograful cu suflet de copil care isi retraieste copilaria prin ochii fiului sau

Tibi Clenci: "Da, am expus impreuna, pe acelasi perete cu Patrick Demarchelier. Eram un pustan si inima-mi batea in piept cu asa putere ca si cum ar fi vrut sa iasa afara sa arate intregii omeniri bucuria si recunostinta ce le purtam celor care neincetat m-au impins sa nu ma opresc din invatare si sa fac din acest fapt un stil de viata.

Eram un tanar roman, constient ca ceea ce insemn era o poveste carismatica pentru cei ca ma priveau, ascultau sau imi priveau povestile, dar chiar si asa, emotia de a ma afla langa legende vii ale modei internationale ma coplesise!Cunosteam eforturile fiecarui artist roman ce a visat si a reusit sa fie publicat sau expus international. Povestile noastre semanau! Milioanele de lacrimi de tristete si bucurie curse pe obrajii mei au facut si din mine, in cele din urma, un artist matur."

Ai fotografiat modele, celebritati din industria muzicala, a filmului...etc. Cine te-a impresionat cel mai mult si prin ce anume?

"Bravo, ai stil! Celebrities". Tibi Clenci, photoshooting de senzatie cu unul dintre cele mai renumite supermodele

Citeste si: Cine este Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities"!

Tibi Clenci: "Am intalnit multe nume mari si fiecare dintre acestea, in scurtul timp petrecut impreuna, fie ca erau actori, super modele sau muzicieni, aveau componenta a caracterului lor puternic simplitatea, empatia. Acest sentiment te face remarcat mai ales atunci cand esti un nume mare. Ca sa specific totusi un nume ma voi referi la una dintre cele mai recente intalniri artistice. Asdar, intr-un shooting Vogue am avut placerea de a o avea ca Muza pe Luma Grothe, unul dintre cele mai mari nume din lista Supermodelelor. Temperaturile si conditiile de lucru erau ultra dificile, iar ea era implicata total, fiind un bulgare de energie creativa fara ca macar o singura data sa arate ca-i este dificil in a intruchipa personajul. Ea isi merita cu desavarsire numele de Muza, fenomen rar intalnit."