Câți bani cere, de fapt, Carmen Harra pentru a ghici viitorul? Tariful pentru o oră este usturător

Autor: Ana Dinu
Ce tarif are Carmen Harra

Carmen Harra este bine cunoscută pentru previziunile pe care le face. Nume importante din showbiz i-au trecut pragul. Câți bani cere Carmen Harra pentru a ghici viitorul?

Carmen Harra este bine cunoscută pentru previziunile pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Detalii incredibile au ieșit la iveală despre prezicătoare. Nu o să vă vină să credeți ce tarfie usturătoare are românca care ghicește viitorul. Nume importante precum Jennifer Lopez i-au trecut pragul.

Câți bani cere, de fapt, Carmen Harra pentru a ghici viitorul? Tariful pentru o oră este usturător

Celebra Carmen Harra a dezvăluit ce tarfie are pentru a prezice viitorul. Potrivit acesteia, tariful pentru a prezice ce se va întâmpla în viața unei persoane începe de la

400 de lei și poate ajunge până la 600 de lei pe oră, în funcție de complexitate. Vedeta nu duce deloc lipsă de clienț, persoane celebre îi trec pragul.

Carmen Harra a precizat că Jennifer Lopez i-a trecut pragul pentru a-i prezice ce se va întâmpla în viața ei și în relația de cuplu.

”În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră.

Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuți oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”
,
a spus Carmen Harra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Pandemia va lua sfârșit în 2021? Carmen Hara a făcut dezvăluiri incredibile în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”: ”Covidul este făcut de noi...”!

Cine este Carmen Harra

Pe numele ei real Doina Carmen Mureșan este originară din Bistrița. Este cântăreață de muzică ușoară, pop-dance, latino și populară. Este stabilită în Statele Unite ale Americii din anul 1983.

Carmen și-a început cariera în muzică la 16 ani. Între anii 1979 și 1978 a facut parte din trupa Trio Expres. În anul 2003, a debutat în SUA ca scriitoare sub numele de Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi”. Cartea a avut mare succes și a devenit bestseller, a fost tradusă în 20 de limbi.

Citeste si: Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul cântăreț?