Jador si-a facut gaura in buget. Cantaretul, nevoit sa scoata 10 000 de euro dintr-un foc

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 aug 2021, 10:58
Cat l-a costat pe Jador repararea masinii de lux
Sursa: Instagram

Jador a scos din buzunar 10 000 de euro desi nu isi dorea sa faca o asemenea investitie deoarece cantaretul nu este genul care sa arunce banii pe fereastra.

Jador a declarat in urma cu ceva timp intr-un poidcast ca nu este genul risipitor. Chiar daca acum a ajuns la un nivel la care isi permite foarte multe de la case, masini si alte obiecte de valoare, in trecut Jador a recunoscut ca a fost sarac lipit pamanutului si ca parintii lui s-au straduit din rasputeri sa il ajute sa mearga macar la scoala pentru ca in rest, banii se ducea pe hrana de zi cu zi.

Jador a scos dintr-un foc 10 000 de euro din buzunar

Citeste si: Jador, foc si para la un concert! Artistul a rupt banii primiti pe scena. Ce s-a intamplat chiar in fata lui

Insa, Jador a recunoscut ca prin munca multa a reusit sa isi indeplineasca visul de a deveni un artist cunoscut si asta l-a facut mai mandru decat orice pe lume.

Asa a ajuns sa isi ajute financiar parintii, fratii si surorile, iar pentru el sa isi satisfaca un singur capriciu, acela de a avea o masina scumpa. Insa, dupa ce si-a vandut-o pe prima si a acchizitionat-o pe a doua, o limuzina de lux, s-a intamplat sa aiba parte de ghinion la scurt timp dupa ce a intrat in posesia ei.

Cand s-a intors de la un concert, Jador care se afla pe bancheta din spate a fost cat pe ce sa fie protagonistul unui grav accident de masina, insa totul s-a terminat cu bine, nimeni nefiind ranit.

Doar masina de lux a cantaretului a avut de suferit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"A fost avariată grav.

Numai farul costă 4.000 de euro. Am băgat mașina-n service. Au fost comandate piesele care trebuie înlocuite, cred că au ajuns. Să zic așa, cred că toată cheltuiala se ridică pe la 10.000 de euro”, a spus el.

”Dacă aveam viteză, cine știe ce se întâmpla cu noi. Ca lecție, oameni buni, legați-vă animalele și nu le mai lăsați pe stradă.  E un accident grav, mașina mea luată acum o lună arată așa.

Un cal a sărit în fața mașinii, bine că nu aveam viteză. Avem și copii aici. Trebuie să schimbăm bara, farul și capota. N-ai cum să lași calul să meargă așa.”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.