A mai rămas o lună până la evenimentul toamnei, festivalul “Forever Hit” 2021. Ce artiști vin la București pe 18 septembrie 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Festivalul Forever Hit va fi organizat pe Arena Națională din București
Sursa: Unsplash

Festivalul “Forever Hit” 2021 este, cu siguranță, evenimentul acestei toamne, având în vedere că reunește nume importante ale muzicii anilor ‘80 și ’90 . Ce artiști vor concerta la București?

Festivalul “Forever Hit” 2021 este așteptat cu nerăbdare de toți cei care apreciază muzica anilor ‘80 și ’90. Evenimentul va avea loc la București, astfel că a mai rămas doar o lună până când Capitala va deveni centrul distracției. Ce trebuie să știi despre festivalul “Forever Hit” 2021?

“Forever Hit” 2021, cel mai așteptat festival al toamnei. Ce artiști și-au anunțat prezența?

“Forever Hit” 2021 este festivalul dedicat tuturor celor care încă iubesc muzica anilor ‘80 și ’90 și dansează până la epuizare pe melodiile interpretate de Nana, Jenny de la

Ace of Bace, Sandra, Haddaway, Snap, Modern Talking, Doctor Alban, Technotronic, dar și alte trupe renumite ale perioadei.

Dacă în tinerețe doar le fredonai melodiile, acum ai ocazia de a-i asculta live pe artiștii tăi preferați și asta pentru că vor concerta la București, pe 18 septembrie 2021, în cadrul festivalului “Forever Hit” 2021. Evenimentul toamnei va avea loc pe Arena Națională din București, acolo unde va fi amplasată scena pe care vor urca cei mai iubiți artiști și cele mai îndrăgite trupe ale perioadei ‘80 și ’90. 

Festivalul “Forever Hit” 2021 își propune să transforme Arena Națională din Capitală într-o adevărată discotecă în aer liber, astfel că toți cei care își doresc să se distreze sunt invitați să participe la festivalul care va avea loc pe 18 septembrie 2021.

Citeste si: Forever Hit 2021, evenimentul toamnei! Ce artiști de top vin la București? Iată cât costă biletele

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Forever Hit” 2021. Cum cumperi bilete pentru festivalul care va avea loc la București?

A mai rămas doar o lună până când va avea loc festivalul “Forever Hit” 2021 și dacă nu vrei să ratezi distracția de la început de toamnă, atunci trebuie să îți achiziționezi din timp biletele pentru concert. Poți face acest lucru online, pe site-ul bileteacum.ro. 

Cardurile de acces au fost puse în vânzare, iar prețurile sunt următoarele:

 

  • card de acces în zona VIP: 100 de euro (499 lei)
  • card de acces Categoria I: 80 de euro (399 lei)
  • card de acces Categoria II: 60 de euro (299 lei)
  • card de acces Categoria III: 40 de euro (199 lei)

 

Dacă ți-ai achiziționat deja bilet, dar ai constatat că nu mai poți ajunge la concert, organizatorii festivalului “Forever Hit” 2021 au găsit soluția perfectă.

Poți lua parte la distracție din confortul propriei locuințe, urmărind concertul pe platforma Streamerse.  

Organizatorii festivalului “Forever Hit” 2021 promit că atmosfera va fi una incendiară, iar distracția este asigurată de Kanal D și Radio Impuls.

Citeste si: TOTUL despre festivalul “Forever Hit” 2021. Ce nume de talie internațională ale muzicii anilor ‘80 și ’90 vin pe 18 septembrie 2021 la București și cum cumperi bilete?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.