Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 18, sezonul 1, miercuri, 18 august 2021 - VIDEO. Nazîm iese din arest, Nehir se mărită cu Hakan!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 23:50
Nehir, în lacrimi
Sursa: captura video Kanal D

Episodul cu numărul 18 din Nehir, difuzat astăzi de Kanal D, e plin de suspans. Urmărește Nehir și Live Video Online, pe kanald.ro.

Nazîm e condamnat la ani grei de închisoare în urma complotului pus la cale de Zahra și Tarîk, dar iese în cele din urmă din arest.

Între timp frumoasa Nehir se mărită cu afaceristul Hakan. Odată ieșit din închisoare, Nazîm e decis să se răzbune pe toți cei care i-au făcut rău! El suspectează un complot pus la cale de Tarîk, și are dreptate să suspecteze asta.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Nazîm află de parteneriatul de afaceri pe care îl au Tarîk și Hakan și realizează că și actualul soț al lui Nehir are ceva de-a face cu condamnarea lui.

Nazîm e hotărât să îl facă să plătească și pe Hakan pentru condamnarea nedreaptă pe care a primit-o.

Nehir crede că Nazîm o va ierta fiindcă a ales să se mărite cu Hakan în timp ce el era în închisoare.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 17, sezonul 1, marți, 11 august 2021- VIDEO. Nazîm e arestat chiar sub ochii lui Nehir!

Anii de detenție pare însă că își spun cuvântul și în privința lui Nazîm, iar el nu dă de înțeles că ar vrea să o ierte nici pe Nehir, pe care o iubește.

Nazîm pare decis să se răzbune pe toți cei care l-au făcut să sufere, inclusiv pe fosta lui logodnică, Nehir!

Ce se va mai întâmpla în episodul cu numărul 18 din Nehir, pe care Kanal D îl difuzează în această seară, aflați doar urmărind episodul. Nehir, care rulează de luni până vineri de la ora 20:00 la Kanal D, poate fi urmărit atât la TV, cât și Live Video Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html atunci când emisia are loc și la TV.

Nehir poate fi urmărit online de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Povestea incredibilă a lui Nehir

Nehir Aksu (interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz) este o tânără frumoasă, fermecătoare, dar cu o poveste de viață tulburătoare.

Nehir a fost abandonată în fragedă pruncie de ambii părinți, iar la maturitate decide să își schimbe viața.

La început alege să facă acest lucru înșelând bărbați, cu care se căsătorește pentru banii lor. Această "afacere" îi este prezentată de Zerrin, care devine mentora ei.

Ulterior Nehir vrea să se oprească din acest lucru. Un accident teribil, în timp ce se afla în mașină cu Nazîm, schimbă totul. Nehir scapă cu viață, însă destinul ei se schimbă în totalitate!

Nehir te ține cu sufletul la gură, așa că nu rata niciun episod!

Citeste si: Premiera serialului fenomen „Doctorul minune”, pe 25 august, la Kanal D!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.