URSUL din tine a ales! Duminica aceasta mergi pe COMEDIE

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 aug 2021, 10:32

Umorul ne scoate din cele mai dificile situații, iar românii știu asta, astfel că și în această săptămână, cele mai multe voturi au fost în favoarea comediei. Ce film va fi difuzat duminică?

Deși se spune că o săptămână bună se cunoaște de lunea, noi credem că o seară de duminică perfectă are puterea de a schimba cursul întregii săptămâni. Din acest motiv, Kanal D și URSUS îți oferă și în această duminică o comedie pe care să o urmărești din confortul propriei locuințe, alături de toți ce dragi și savurând o bere rece. 

URSUL din tine a mizat din nou pe comedie! Ce film vei putea urmări duminică seară, la Kanal D?

Ai ascultat URSUL din tine și ți-ai exprimat din nou votul? Ei bine, dacă ai intrat pe contul de instagram Kanal D România și ai votat, cu siguranță ești una din acele persoane care și-au dorit să urmărească din nou o comedie la final de săptămână. Nu mai este nicio îndoială că telespectatorii Kanal D au umor și vor să înceapă săptămâna cu zâmbetul pe buze, având în vedere că, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu o săptămână, comedia a fost în topul preferințelor și de această dată.

Dacă ai ascultat URSUL din tine și ai ales comedia, atunci anunță-ți toți prietenii că duminica aceasta va fi una specială și că tu ai făcut programul la TV. Filmul finalului de săptămână este oferit de URSUS și vine la pachet cu o surpriză. Pentru că au existat destul de multe voturi și în favoarea categoriei „acțiune”, duminica aceasta, la Kanal D va fi difuzat un film care să îmbine cele două categorii, însă care înclină mai multă către comedie, respectând astfel dorința majorității. 

Duminică seară, telespectatorii Kanal D vor putea urmări filmul „American Ultra” (Agent descoperit), producție cinematografică care îmbină scenele de acțiune cu cele de comedie. Acest film dezvăluie povestea lui Mike Howell, un tânăr care își petrece majoritatea timpului redactând un roman în care personajul principal este o maimuță super-erou. Fără să știe, Mike a fost antrenat de CIA să fi o mașină de ucidere letală, iar lucrurile se complică în momentul în care CIA îl caută pentru exterminare. Mike Howel trebuie să își folosească abilitățile pentru a se salva pe el și pe prietena lui, astfel că pentru cei doi începe o adevărată aventură, presărată cu multe momente amuzante.

Filmul este pregătit, astfel că mai urmează doar să decizi alături de cine te vei bucura de o seară de comedie pe cinste. Indiferent de alegerea pe care o vei face, asigură-te că ai pus berea la rece pentru a te bucura de gustul ei intens și rece în momentul în care pe Kanal D va fi difuzat filmul pe care chiar tu l-ai ales. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.