Ce se intampla cu serialul "Nehir"! Care sunt noile zile si ore de difuzare

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 aug 2021, 12:52
nehir noul serial la Kanal D Foto(4)
Serialul Nehir aduce in atentia publicului actori celebri si talentati din Turcia
Sursa: Captură KANAL D

Indragitul serial "Nehir" va avea incepand de saptamana viitoare noi zile si ora de difuzare.

Productia turceasca "Nehir", ai carui protagonisti sunt celebrii actori Biran Damla Yilmaz si Feyyaz Duman, aduce in atentia publicului povestea fascinanta a unei tinere, Nehir, care își folosește frumusețea pentru a înșela barbatii, cu scopul de a castiga diferite beneficii materiale si statut social.

Ce se intampla cu serialul "Nehir"!

Dupa ce a fost parasita de parinți si nevoita sa faca fata singura greutatilor vietii, tanara Nehir a ajuns in grija unei femei viclene Zerrin (interpretata de renumita actrita Sumru Yavrucuk), aceasta va deveni mentorul ei

si cea care o va folosi in afacerile ei ilicite si in diverse escrocherii, menite sa castige multi ani fara mari eforturi, ci doar coordonand actiunile lui Nehir. Cele doua vor deveni partenere de afaceri pana in ziua in care tanara Nehir va pune piciorul in prag si va decide sa isi vada doar de viata sa, incercand sa cladeasca un viitor alaturi de barbatul iubit, Nazim, personajul masculin central, interperetat de celebrul actor Feyyaz Duman.
Insa lucrurile se vor precipita pentru cei doi indragostiti, odata cu aparitia fostei sotii a lui Nazim.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nehir si Nazim vor incerca sa depaseasca toate piedicile aparute in calea fericirii lor, insa destinul avea sa le pregateasca mari schimbari.

Intre timp, Nazim va fi acuzat pe nedrept de o crima pe care nu a comis-o si va ajunge dupa gratii pentru cativa ani, timp in care, Hakan, cel mai bun prieten al lui o va pacali pe Nahir si o va convinge in cele din urma sa ii devina sotie.
Ramane de vazut daca cei doi indragostiti Nehir si Nazim, vor reusi sa depaseasca toate incercarile destinului si vor ajunge sa fie din nou impreuna!

Citeste si: Unde s-a filmat serialul "Nehir"! Iata ce regiune incantatoare a Turciei au ales producatorii pentru amplasarea platourilor de filmare!

Urmariti in continuare povestea impresionanta de dragostei dintre Nehir si Nazim, in cadrul serialului "Nehir", care va fi difuzat incepand de saptamana viitoare, in zilele de luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D! Si nu ratati din 25 august si noul serial "Doctorul minune", ce va putea fi vizionat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.