Teo și Bursucu, în ipostaze inedite! Cei doi îndrăgiți prezentatori au făcut un adevărat spectacol la filmările pentru promo-ul noului sezon “Teo Show”, care începe luni, la 15:00, la Kanal D

Autor: Oana Iosif
video Foto(7)

Teo Trandafir și Bursucu au fost, zilele trecute, protagoniștii unei filmări în care distractia a fost cuvântul de ordine.

Gazdele celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment,  “Teo Show”, al carei nou sezon începe  luni, 23 august, la ora 15:00, la Kanal D, au facut un adevărat spectacol la filmarile pentru promo-ul care anunță revenirea în casele milioanelor de telespectatori.   

Teo Trandafir și Bursucu s-au aflat în ipostaze unice, cele două vedete <transpunându-se>, plini de energie și umor, în personaje unice. Au intrat în pielea lui Charlie Chaplin, s-au metamorfozat în magicieni, dar și în oameni de știință puși pe experimente “năucitoare”.

Filmările realizate într-un decor alb-negru, clasic și minimalist totodată, au fost colorate de replicile spumoase ale celor două îndrăgite vedete. 

Citeste si: Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!” încep la Kanal D!

Imaginile din culisele realizării promo-ului ce anunță noul sezon “Teo Show” le puteti descoperi în galeria foto atașată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De luni, 23 august, de la  ora 15:00, Teo Trandafir și Bursucu își invită fanii în fața micilor ecrane, într-un platou nou-nouț, inundat de lumină și voie bună, gata să primească invitații si să ne facă zilele mai frumoase și pline de optimism, cu umorul lor inconfundabil.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.