Ce meserie are frumoasa actrita Iman Casablanca, din serialul Nehir. Putina lume stie ce origini are fosta castigatoare de Miss

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 iul 2022, 04:40
iman casablanca Foto(6)
Iman Casablanca faca parte din distributia serialului turcesc "Nehir"
Sursa: Instagram

Iman Casablanca este una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite din Turcia! Iata ce origini are fosta castigatoare Miss!

Indragita Iman Casablanca s-a remarcat drept una dintre cele mai frumoase si talentate actrite ale tinerei generatii din Turcia. Putina lume stie ca superba bruneta are origini marocane si a ajuns in Turcia prin prisma meseriei sale de insotitoare de bord in cadrul unei renumite companii aeriene turcesti.

Ce meserie are la baza frumoasa Iman Casablanca?

Iman Casablanca a venit pe lume in Maroc in anul 1999.

Parintii sai, ingineri de profesiei, au indrumat-o inca din copilarie sa duca mai departe traditia familiei, astfel ca peste ani, aceasta a studiat Facultatea de Inginerie in Maroc. Insa nu a renuntat nici la marea sa pasiune, modelingul, reusind sa devina in scurt timp una dintre cele mai apreciate fotomodele de talie internatioanala.

La un moment dat datorita frumusetii sale rapitoare, Iman Casablanca a primit o oferta de nerefuzat de a lucra in cadrul unei mari companii aeriene turcesti, ca insotitoare de bord si asa a ajuns pe meleagurile Turciei, unde de asemenea a

fost rapid remarcata pentru aspectul ei fizic uluitor si in scurt timp a primit noi propuneri de a patrunde in lumea cinematografiei turcesti. Insa nu a abandonat nicio clipa nici cariera de model. In anul 2018 atragatoarea Iman Casablanca a participat la celebrul concurs international de frumusete, Best Model of the World, unde a castigat locul intai, ca reprezentanta a Marocului.

Citeste si: Ce se intampla cu serialul "Nehir"! Care sunt noile zile si ore de difuzare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iman Casablanca a debutat pe platourile de filmare ale serialului "Uykusuzlar Kulübü" in anul 2019, unde, in ciuda faptului ca nu stia inca limba turca la perfectie a reusit sa faca fata cu brio acelei provocari. In anul 2020, Iman Casablanca a fost cooptata sa joace si in serialul de succes, "Pretul fericirii", in care a interpretat rolul Leyla, ce i-a adus un plus de notorietate.

Si in acelasi an a acceptat si rolul Zahra din serialul "Nehir", care de asemenea a insemnat o noua mare provocare pentru cariera sa in actorie.

Citeste si: Cum arata Zahra din serialul "Nehir" inainte de a recurge la multe operatii estetice! Celebra actrita Iman Casablanca este transformata uluitor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.