Hakan din serialul "NEHIR", un familist convins in viata reala! Iata cele mai spectaculoase imagini de la nunta lui Koray Șahinbaș cu celebra actrita Yonca Cevher!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 aug 2021, 19:08
nehir noul serial la Kanal D Foto(7)
Koray Șahinbaș in distributia serialului Nehir
Sursa: Instagram

Koray Șahinbaș este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia, ce s-a remarcat in multe seriale de exceptie.

Desi are doar 49 de ani aproape 15 ani de experienta in actorie, Koray Șahinbaș a reusit sa cucereasca atat publicul din Turcia, cat si din multe alte tari in care au fost difuzate serialele in care a jucat magistral de-a lungul timpului. Publicul din Romania l-a cunoscut pe celebrul actor Koray Șahinbaș in distributia serialului "Dila", difuzat la Kanal D, in anul 2015, iar de curand acesta joaca in productia "Nehir", in rolul Hakan, asa-zisul prieten al lui Nazim.

Hakan din serialul "NEHIR", un tatic fericit si un sot implinit in viata reala!

Koray Șahinbaș s-a născut in anul 1972 in Istanbul. Parintii sai i-au descoperit talentul nativ actoricesc inca din adolescenta si l-au indrumat peste ani sa studieze in domeniu pentru a fructifica aceasta pasiune.

Koray Șahinbaș a urmat Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii din Istanbul si in anul 1995 a devenit actor cu drepturi depline si a inceput sa joace pe scenele marilor teatre.

Iar in anul 2008 si-a facut debutul si pe marile ecrane in primul film artistic, intitulat "Kadri’nin Götürdüğü Yere Git", care i-a adus un succes rasunator si un prim pas catre celebritatea mult visata. Au urmat apoi multe alte roluri atat in filme artistice de exceptie, cat si in seriale de televiziune, care treptat l-au propulsat printre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

In anul 2020 a fost cooptat sa joace in distributia serialului "Nehir", in care a interpretat magistral rolul personajului Hakan, un barbat pe cat de puternic, pe atat de viclean,

care n-a ezitat sa isi tradeze cel mai bun prieten pentru a-i fura persoana iubita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce se intampla cu serialul "Nehir"! Care sunt noile zile si ore de difuzare

In viata personala, Koray Șahinbaș si-a intemeiat o familie frumoasa alaturi de sotia sa, actrita Yonca Cevher, care i-a daruit si un fiu superb, ce a devenit centrul universului lor. Cei doi soti s-au casatorit in anul 2015, intr-un cadru de poveste alaturi de rude, prieteni apropiati si colegi de breasla.

Citeste si: Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.